Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Erõs felhatalmazásra van szükség a Brüsszel elleni harchoz

Forisek Ádám

2017.05.21. 20:28

A nemzeti konzultáció célja, hogy társadalmi felhatalmazást kapjon a kormány a magyar emberektõl annak érdekében, hogy eredményesen vívja meg a harcot Brüsszellel hazánk alapértékeinek védelmében - jelentette ki Seszták Miklós vasárnap.

A nemzeti fejlesztési miniszter a Csongrád megyei Bakson, a nemzeti konzultációról szervezett országjáráson értekezett a kérdőívről – számol be az MTI.

Kiemelte: a rezsicsökkentéssel vagy a migrációval kapcsolatban Brüsszel alapértékeinket és alapintézményeinket támadja, amihez nincs joga, egy szuverén államnak viszont joga, sőt, kötelessége megvédeni ezeket az értékeket.  

Ahhoz, hogy ezekben az ügyekben eredményesen álljunk ki érdekeinkért és vegyük fel a harcot Brüsszellel, erős felhatalmazásra van szükség. Ezt a felhatalmazást adhatja meg a kormány számára a lakosság véleményét tükröző nemzeti konzultáció és ezért fontos a kérdőívek minél nagyobb számú kitöltése és visszaküldése is a politikus szerint.

Saját magunk önigazolására nincs szükségünk, hiszen közel kétharmados parlamenti többséggel elég erősek vagyunk"

– fogalmazott, hangsúlyozva, hogy a nemzeti konzultációval a kormányt egy cél vezérli:

Olyan ügyekért harcol és vállal fel szükség esetén konfliktusokat is, amelyek Magyarország minden részében fontosak az embereknek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére