Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Ennyi migránst lehetetlen adminisztrálni"

Bokor Gábor

2016.07.15. 11:28

A Migrációkutató Intézet vezetõ elemzõje szerint ilyen rövid idõ alatt érkezõ, ekkora embertömeget nem lehet nyomon követni és regisztrálni.

Speidl Bianka, a Migrációkutató Intézet vezető elemzője úgy fogalmazott, hogy mind az integráció, mind a bürokrácia és a biztonságpolitika szempontjából is hihetetlen felelőtlenség és kihívás ennyi idegen kultúrájú ember beengedése. 

Szerinte az európai bevándorlás megfékezésére semmilyen olyan praktikus lépés nem történt az elmúlt évben, amely áttörést hozott volna, és inkább a menekültek elosztására koncentrálnak Európában:

ezt egyfajta kompenzációként teszik a határok védelme és a konfliktusok helyi megoldására törekvés helyett."

 

Ártatlan emberek mind a két oldalon vannak, mert akik a bombázások elől menekülnek, áldozatai lehetnek migránsellenes megnyilvánulásoknak, azonban ha a biztonsági szervek a helyükön lennének, akkor az emberekben kevesebb gyűlölet lenne a bevándorlókkal szemben."

– folytatta. 

A nizzai merénylettel kapcsolatban a szakértő szerint a biztonságiak hibát követtek el, amiért nem biztosították a helyszínt. Ez a fajta elkövetési módszer ugyanis nem ismeretlen. 

(MTI)


Kattints ide a legfrissebb információkért!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére