Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csak helyiek használhatják a Duna-parti kerékpárutat

888, MTI

2020.04.11. 20:40

Szigorítanak.

Csak szentendrei kerékpárosok használhatják a húsvéti ünnepek alatt Pest megyei városban a Duna-parti kerékpárutat és bezárnak a belvárosi cukrászdák, lángossütők is – közölte a település önkormányzata.

 

Az autós forgalom korlátozására hozott korábbi rendelet nem hozott kellő eredményt, az autós turisták ugyan elkerülték a várost, de megtöbbszöröződött a kerékpáros-forgalom. A kerékpárosok kisebb nagyobb csoportokban jelentek meg a Duna-korzón, a belvárosban és felkeresték a nyitva tartó cukrászdákat, lángossütőket, ahol csoportosulások alakultak ki. Ezért tovább szigorítanak a korábbi korlátozásokon -írták.

 

Az önkormányzati rendelet szerint a városba vezető kerékpárút északi és déli pontjánál igazoltatások lesznek, a húsvéti ünnepek alatt csak azok használhatják az Duna-parti kerékpárutat – az Eurovelo 6 szentendrei szakaszát – akiknek lakóhelye, tartózkodási helye vagy magánlakása van Szentendrén. A nem szentendrei kerékpárosokat a 11-es útra terelik, ahol a kijelölt nyomvonalon kerülhetik el a belvárost.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére