Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Büfésként is adhatsz tanácsokat a Jobbiknak

Bertha László

2016.05.26. 09:58

Pártközeli cégeken keresztül folyik el a Jobbik kétmilliárdja. A pártnak autószerelõ, büfés és rendszergazda is milliókért írt tanulmányokat belpolitikáról vagy éppen a gazdasági helyzetrõl.

Pártközeli cégeken keresztül folyik el a Jobbik kétmilliárdja. A pártnak autószerelő, büfés és rendszergazda is milliókért írt tanulmányokat belpolitikáról vagy éppen a gazdasági helyzetről.

A Tények utánajárt Novák Előd állításainak, mely szerint a párt pénzügyei mind egy emberhez, Vona Gábor egyik legfőbb bizalmasához, Forrai Richárdhoz vezetnek, akit a „Jobbik Simicskájaként” emlegetnek.

A riportból kiderül, hogy a Jobbiknak autószerelő, büfés és rendszergazda is írt tanulmányokat a belpolitikai vagy éppen a gazdasági helyzetről. Ezekért több millió forintot fizettek ki a pártkasszából a különféle cégeknek. A szálak azonban egy emberhez vezetnek, Forrai Richárdhoz, a párt oligarchájához.

Forrai Richárd csak 2009-ben csatlakozott a párhoz, ám nagyon gyorsan a pártelnök bizalmasává vált. Forrai több céget is alapított, melyek tudományos kutatással, étel-ital kereskedéssel, konferenciaszervezéssel, reklámokkal, könyvkiadással foglalkoznak.

Többek között Forrai vezeti a Hagyomány és Magyarság Alapítványt is, melynek Baranyi Tibor Imre a kuratóriumi tagja, aki a párthoz köthető szervezet, a Farkasok szellemi vezetője is

Ezeken a cégeken keresztül kapott Forrai 5 év alatt 520 millió forintot, a többi pénzt pedig Forrai barátainak cégei között osztották szét, de Vona Gábor sógornőjének is jutott belőle. Az egyik legnagyobb összeg a pártkasszából Forrai gyerekkori jó barátjához, korábbi üzlettársához, Debreczeni Zoltánhoz került, akinek rokonsága szintén milliókért írt tanulmányokat.

A Tények stábja megkereste Forrai Richárdot is, ő azonban nem akart kamerák elé állni, az Iránytű Intézet munkatársa pedig elmondta:

Azt a tájékoztatást kaptam, hogy nem nyilatkozik és amúgy Ricsi is jelenleg máshol tartózkodik.”

(Tények)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére