Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bencsik András: ott tartunk, hogy már nemcsak magunkért harcolunk

Tóth Dalma

2016.09.27. 20:58

A Demokrata fõszerkesztõje szerint a népszavazás nemcsak nemzeti kérdés, mivel külföldön sokan már csak Magyarország józan eszében bíznak.

Egyre több nyugat-európai polgár vásárol ingatlant Magyarországon, és ezek az emberek azért jönnek ide, mert tudják, hogy az Orbán Viktor által vezetett kormány vissza fogja verni a migránsok nyomását"

— jelentette ki a Demokrata főszerkesztője kedden Nagykanizsán.

Bencsik András elmondta, hogy egy holland ingatlanközvetítő szerint Szigetvár környékén már mintegy ötezer dán, belga, holland és német állampolgár vásárolt házat "menedéknek", mert már nem érzik magukat biztonságban ott, ahol élnek.

Ott tartunk, hogy már nemcsak magunkért harcolunk, hanem Európa azon lakosaiért is, akik bennünk reménykednek, hogy tényleg meg tudjuk állítani ezt az őrületet"

— fogalmazott Bencsik András.

A főszerkesztő úgy véli , hogy a vasárnapi népszavazás érvényes lesz, mert sokan el akarnak menni, mivel az emberek tudják, hogy "őrült veszélyes helyzet van". Bencsik szerint olyan dolgok történnek a világban, amelyek félelmet keltenek mindenkiben.

Amíg mi lakunk a saját hazánkban, addig lehet vitatkozni, de amikor olyan emberek jönnek, akik nem ismerik a vitát, és előbb ütnek, előbb lőnek és előbb robbantanak, és utána kérdeznek, akkor nagyon rossz világ lesz"

— mondta Bencsik András.

A főszerkesztő megítélése szerint a népszavazás nem pártpolitikai kérdés.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére