Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az egész magyar ellenzék aláírt Sorosnak

Bertha László

2017.07.25. 15:28

Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezetõ-helyettese szerint az egész magyar ellenzék "tokkal-vonóval" aláírt az amerikai milliárdos Soros Györgynek.

A kormánypárti politikus a sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy az ellenzék és Soros György ugyanazt szeretné, egy

migránsokkal telerakott, nemzetek nélküli Európa felépítését.”

Németh Szilárd elmondta, hogy a „Soros-terv” lényege évi egymillió muzulmán beáramoltatása Európába, akiket „kezdőlökésként” fejenként 4,5 millió forinttal kell ellátni uniós pénzből, a már itt lévőket pedig kötelező kvóta szerint szét kell teríteni a kontinensen, és létre kell hozni egy európai bevándorlási ügynökséget, amely „gyakorlatilag egy utazási irodaként üzemelne”. A milliárdos e terv érdekében „gyakorol Brüsszel és a teljes magyar ellenzék segítségével irtózatos nyomást Magyarországra”.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint mindennek célja Európa és benne Magyarország etnikai és vallási többségének megváltoztatása, egy „erősen muzulmánok által befolyásolt vallási régió létrehozása”. Soroséknak ez „egy nagyon nagy üzleti buli, ezért is tesznek bele pénzt” – fogalmazott.

A politikus a legdurvábbnak azt nevezte, hogy a teljes magyar ellenzék „a Soros-terv szolgálatában áll”. Szerinte a Jobbik elárulta a szavazóit, a balliberális ellenzékkel működik együtt, és sem az alaptörvény-módosítást, sem a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló jogszabályt nem szavazták meg a párt képviselői. Az MSZP, a DK, az Együtt és a Párbeszéd pedig lebontaná a kerítést – tette hozzá.

A magyarok azonban nem akarják, hogy megváltozzon az ország etnikai, vallási összetétele, hogy „a magyar családok helyett az illegális migránsokba öljük bele a forintokat”.

Így amíg a Fidesz-KDNP adja az ország kormányát, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök, addig „ki fogunk állni nemzeti érdekeinkért”

– jelentette ki Németh.

Orbán Viktor szombati tusnádfürdői előadásával kapcsolatos kérdésre a Fidesz frakcióvezető-helyettese úgy reagált, hogy a miniszterelnök év eleji évértékelő, majd a második félév kezdetén szokásos tusnádfürdői beszéde után „mindig jön a lövés, beindul az összes liberális” csapat, és nyomják, ami a csövön kifér, kígyót-békát kiabálnak a miniszterelnökre. Jó lenne azonban, ha az európai politikai elit és „a hozzájuk tartozó újságírók, véleményformálók” néha odafigyelnének az emberekre, és akkor megértenék, mit mondott Orbán Viktor – fűzte hozzá az MTI beszámolója alapján.

Arra a kérdésre, hogy a Magyar Idők szerint bérkommentelőket alkalmaz a Jobbik a pártot bírálók lejáratására, a fideszes képviselő azt felelte: rendszeresen átéli ezt, ugyanis neki is van Facebook-oldala, és ott nap mint nap kap „ezt, azt, amazt”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére