Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az álhírgyártó Demeter Mártát kirakták a Honvédelmi és rendészeti bizottságból

Tóth Dalma

2019.02.18. 15:45

Az Alkotmányvédelmi Hivatal nemzetbiztonsági kockázatot állapított meg a politikusnál, az Országgyûlés pedig úgy döntött, hogy felmenti Demeter Mártát a Honvédelmi és rendészeti bizottságban betöltött tagsága alól.

A parlament 124 igen, 25 nem szavazattal felmentette Demeter Mártát (LMP) a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöki tisztségéből és bizottsági tagságából.

Demeter Márta LMP-s társelnök felmentését Kövér László házelnök kezdeményezte az Alkotmányvédelmi Hivatal új jelentését követően, miszerint a politikus nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

Az LMP társelnöke kétszer is hazudott, ráadásul olyan információkat hozott napvilágra, amik titkosítottak. Az első fake news akkor született, mikor Demeter Márta azzal próbált szöget verni a NER koporsójába, hogy a parlamentben megkérdezte a honvédelmi minisztertől: „Miért reptették Ciprusról Budapestre a honvédség gépén Orbán Viktor lányát?”. Természetesen semmi ilyesmi nem történt, ennek ellenére az egész fake newst átvette az összes magát függetlennek kikiáltó baloldali média. Az igazság az, hogy a Cipruson szolgáló magyar ENSZ-kontingenst nemrég lecserélték, melynek keretében hazatért Orbán L. százados is, aki engedélyt kért, hogy a katonai géppel hazahozza feleségét és Flóra nevű kétéves kislányát. Mivel ez a NATO-szabályoknak megfelel, a magyar katona az engedélyt meg is kapta. Vagyis a repülőn utazó Orbán Flóra nem a kormányfő lánya volt.

Ám a honvédelmi bizottság alelnökének lejtmenete itt nem állt meg.

A képviselő ismét parlamenti írásbeli kérdésnek álcázva, egy kiképzési repülésen részt vevő gépről állította, hogy azon indokolatlanul és jogtalanul szállították Maróth Gáspárt. Maróth a Magyar Honvédség (MH) nemzeti fegyverzeti igazgatója, és a nemzeti védelmi ipari és védelmi célú fejlesztésekért kormánybiztos. Így, ha utazott is volna a repülőn, akkor sem lett volna semmi probléma. De mint azt már Demeter Mártától megszokhattuk: kamu a történet, vagyis Maróth Gáspár nem utazott a kérdéses repülőgépen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére