Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A népszavazáson való részvételre buzdítanak a Liberálisok

Bertha László

2016.08.15. 20:58

A Magyar Liberális Párt szerint részt kell venni az október 2-ai népszavazáson, és ki kell állni az európai értékekért, a szolidaritásért.
BUDAPEST, 20:58

A Magyar Liberális Párt szerint részt kell venni az október 2-ai népszavazáson, és ki kell állni az európai értékekért, a szolidaritásért.

A törpepárt külpolitikai szakértője, Szent-Iványi István szerint, aki „félreáll” és nem megy el a kvótareferendumra, az nem tudja megvédeni ezeket az európai értékeket. Az ellenzéki politikus az M1 műsorában elmondta, hogy pártjának határozott válasza van, mely szerint igent kell mondani Európára és a szolidaritásra.

A politikus leszögezte, hogy a népszavazást bojkottáló pártok már most a Liberálisokat okolják azért, ha érvényes és eredményes lesz referendum, ők azonban nem értenek egyet ezzel az állásponttal, mivel az érvényességnek nincs igazi jelentősége ebben az esetben.

Szent-Iványi István úgy véli, hogy a népszavazásnak „nagyon rossz politikai üzenete van”. A politikus a bevándorlók által elkövetett támadásokról és bűncselekményekről, a kényszerbetelepítés veszélyeiről már nem foglalt állást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére