Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migránsok annyira megverték a magyar kamionsofõrt, hogy az alig tud beszélni

Nagy Gábor

2016.09.23. 10:58

Alig tud beszélni a Calais-nál csütörtök hajnalban megvert magyar kamionsofõr, akinek a felesége a Kossuth Rádió 180 perc címû mûsorában elmondta, hogy a támadók a férje fogait kiverték, és egy kombinált fogóval ütlegelték.

Török Mária közölte, nem nagyon tudott beszélni férjével, ugyanis olyan sérülései vannak, hogy csak szívószállal tud inni. A fogait kiverték, és egy kombinált fogó fejével ütötték.

Csütörtökön még kórházban volt, az orvosok azon tanakodtak, hogy mit csináljanak az arcával, megműtsék-e. Most állítólag begyógyszerezve egy szállodában van – tette hozzá.

Török Mária elmondta azt is, hogy a fuvarozó cégtől segítséget nem kapott, csak a franciaországi magyar konzul segített neki.

Az M1 híradójának a kamionsofőr felesége levélben számolt be csütörtökön az esetről. Azt írta, hogy férje a Calais felé tartó autópálya egyik parkolójában töltötte pihenőidejét, amikor hajnalban arra ébredt, hogy mozog a kamion. Miután kiszállt, négyen támadtak rá, hátulról fejbe vágták, a fejét, az arcát és a mellkasát egy vasszerszámmal ütötték. A férfinak sikerült visszamásznia a járműbe, ám a támadók betörték a fülke ablakát és folytatták az inzultust. Végül egy francia kamionos hívott segítséget.

(Kossuth Rádió)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére