Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A körmendi migránsok megtámadták a kézis lányokat

888.hu

2016.05.05. 18:18

Három nap sem telt el, és máris botrányt okoztak a migránsok a körmendi menekülttáborban - írja az atv.hu, a rendõrség azonban cáfol.
KÖRMEND, 18:18

Három nap sem telt el, és máris botrányt okoztak a migránsok a körmendi menekülttáborban - írja az atv.hu, a rendőrség azonban cáfol.

A portál szerint kézilabdás lányokat megbámuló bevándorlók betörték a befogadó állomással szomszédos sportcsarnok ablakát. A gyerekek szülei félnek, az edzések elmaradnak.

A körmendiek egyre jobban félnek a migránsoktól, akiket a Rendészeti Szakközépiskola mellett létesülő sátortáborba telepítettek le. Mivel a tábor nyitottan működik, onnan bármikor szabadon távozhatnak a migránsok. Körmenden érezhetően nagyobb a rendőri jelenlét, a szakközépiskola körüli utcákban több járőrautó is várakozott.

A körmendiek nagy része igyekezett gázspray-t beszerezni, a Tesco női dolgozóit pedig figyelmeztették, hogy kerüljék a kirívó öltözetet. A tábor 300 fő befogadására képes, ám eddig csak 50-60 migránst hoztak, akik főként egyedülálló férfiak. Pakisztánból, Szíriából és Afganisztánból érkeztek a legtöbben.

A rendőrség cáfol

 A Nyugat.hu által megkeresett Vas megyei rendőrfőkapitány tájékoztatása szerint mindössze annyi igaz, hogy betört egy ablaküveg. A lap megjegyzi, hogy a migránsok ellen kelt hangulatot az atv.hu újságírója

Orbán azonnali cselekvésre kérte a belügyminisztert a körmendi eset miatt

Orbán Viktor miniszterelnök a szükséges intézkedések azonnali megtételére kérte Pintér Sándor belügyminisztert amiatt, hogy Körmenden illegális bevándorlók kézilabdázó lányokat zaklattak – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

A miniszter tájékoztatása szerint az illegális bevándorlók elszállásolási pontja a rendészeti szakközépiskola területén van. Az intézmény tornacsarnokában kézilabdázó lányokat molesztáltak, illetve zaklattak az ott elhelyezett bevándorlók, ezt ez ügyeletes tiszt figyelmeztetésére sem hagyták abba – ismertette Lázár János. Hozzátette, a rendőrség jelentése szerint betörték az ablakokat, ezért a lányoknak abba kellett hagyni az edzést. A kormány felveszi a kapcsolatot Bebes István körmendi polgármesterrel – jelezte a miniszter.

(MTI, ATV, fotó: Facebook)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére