Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Botka vezette Szegeden migránsérzékenyítõ kiadványokat osztogatnak

Tóth Dalma

2018.06.13. 21:30

Az Origo birtokába került bizonyítékok alapján Szeged szocialista vezetése migránsok betelepítésére készül.

A Soros György pénzelte MigSzol szervezet olyan szórólapokat terjeszt a városban, amivel a helyieket érzékenyítik az illegális bevándorlók betelepítésére. Ugyanez a szervezet korábban óvónőket érzékenyített a témára. Mindez nem meglepő, hiszen Botka László még tavaly egyértelműen kiállt a magyar határkerítés lebontása mellett, és illegális bevándorlók tömeges betelepítése mellett – írja az Origo.

A nyíltan bevándorláspárti, és Soros György által alaposan kitömött Migszol egy olyan kiadványt terjeszt Szegeden, amivel úgymond "érzékenyítik" a helyi lakosokat a migránsok befogadására. 

A kiadvány többek között továbbra is azt a Soros György propagandája által elterjesztett hazugságokat ismétli, miszerint háború sújtotta övezetből érkeznének a migránsok, miközben az illegális bevándorlóknak csupán egy nagyon kis részét teszik ki a Szíriából érkezők.

A lap azt írja, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként megbukott Botka László már a migránsválság hazai mélypontján, 2015-ben is azt nyilatkozta, hogy az országon átgázoló, több százezres tömeg Szegeden felbukkant része egyáltalán nem zavarta a helyi lakosokat. Erről „természetesen" nem kérdezte meg a szegedieket, és a biztonsági kockázatokról is „elfelejtette" értesíteni a város lakóit.

Botka a Soros György iránti hűségesküt pedig azzal tette le, hogy 2017 májusában azt mondta, lebontják a magyar-szerb határon felállított kerítést, amennyiben ők nyerik a 2018-as választást. 

Tavaly ősszel aztán újabb ügy borzolta a kedélyeket, amikor a bevándorlást nyíltan támogató, Soros-hálózat által pénzelt MigSzol ingyenesen megkapta használatra egy megszüntetett szegedi iskola épületét, hogy ott raktározza a migránsoknak a pályaudvar melletti fabódéban osztogatott adományokat. A dolog pikantériája, hogy a képviselő-testületet megkerülve, önkényesen adták ingyenes használatba a migránspárti szervezetnek a városi tulajdonú épületet, miközben korábban az ugyanoda egyházi iskolát álmodó Boldogasszony Iskolanővérek női szerzetesrendnek csak több millió forintért adták volna bérbe, amit nyilvánvalóan nem tudtak kifizetni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére