Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal készülhet az újabb óriási zakóra

Horváth József György

2016.08.09. 13:58

Tegnap este az ATV-ben ismertette az októberi kvótanépszavazással kapcsolatos  legfrissebb közvélemény-kutatási eredményeket Závecz Tibor. Ezekből feketén-fehéren kiderül, hogy hiába próbálnak a bevándorlók betelepítése mellett kampányolni a különböző baloldali törpepártok, a magyar emberek továbbra sem szeretnék, ha mások döntenék el helyettük, kikkel kell együtt élniük.

A kutatás legfontosabb megállapítása, hogy nagyon magas részvétel várható az októberi népszavazáson és a többség NEM-mel fog szavazni. Ebből következik, hogy nagy valószínűséggel érvényes és eredményes lesz a referendum.

Ha megnézzük a pártpreferencia szerinti eloszlást, abból is érdekes következtetést lehet levonni. Jelesül, hogy az MSZP továbbra sem képes egyetlen épkézláb üzenetet sem eljuttatni a saját választóihoz. Jól látszik, hogy szerencsétlen szoci szavazók azt sem tudják merre van az előre.

Az eredményekből elég egyértelműen látszik, hogy a magyar emberek megértették és egyet is értenek a magyar kormány álláspontjával. Nem akarnak migránsokat Magyarországon és jól érzékelik azt is, hogy Brüsszel úgy utasítgatja az egyes tagállamokat, hogy közben képtelen megoldást találni a soha nem látott nagyságú migránshullámra. A baloldali törpepártok meg készülhetnek az újabb óriási bukóra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére