Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bernd Stock: Felkészültünk!

888.hu

2016.06.21. 17:02

Megtartotta utolsó sajtótájékoztatóját a magyar labdarúgó válogatott a Portugália elleni mérkőzés előtt a franciaországi Európa-bajnokságon. Az újságírók kérdéseire, Bernd Storck, nemzeti csapatunk szövetségi kapitánya válaszolt.

Ki gondolta volna, hogy két meccs után így állunk majd, hogy négy ponttal, a csoport élén várjuk a továbbjutásért küzdő Portugália elleni meccset. Már ezért gratuláció illeti a játékosaimat. Szeretnénk folytatni azt a szervezett játékot, amit a korábbi meccseken mutattunk. Úgy is, hogy igazi világsztárok ellen léphetünk pályára. És nem csak Cristiano Ronaldóra kell figyelnünk. Félelemmentesen, egységes védelemmel kell játszanunk, nemcsak a hetes számú játékos, hanem egy világklasszis csapat ellen is játszunk. Nincsenek bennem félelmek. Felkészítettem a csapatot. Az ellenfél összes játékosát kielemezzük, felmérjük, kinek mire kell számítania. El kell felejteni azt, ami eddig történt, nem az a fontos, hogy hány pontot szereztünk eddig.”

A felmerülő kérdésre, hogy befolyásolja-e valahogy a válogatottat, ha már a mérkőzés előtt tudjuk, hogy továbbjutottunk, így reagált:

A nyolcaddöntővel sem szeretnék egyelőre foglalkozni, csak a következő mérkőzés a fontos. Készülünk a találkozóra, a saját játékunkat próbáljuk játszani. Nagy öröm, hogy világklasszis csapat ellen játszunk, szeretnénk ezt élvezni. A lehetséges összeállításunkról nem kívánok beszélni. Az Eb előtt is nyilvánvaló volt, hogy Portugália a csoportunk, sőt az Eb nagy favoritja. Az erősségeinkre kell koncentrálnunk, nekünk nincs veszítenivalónk”

(NSO)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére