Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rebrov az újakról az edzőtábor után: „Nálunk nincsenek sztárok a csapatban”

Horváth K. József

2020.01.21. 21:00

Bár az utolsó napra mostohává váló időjárás miatt elmaradt a Ferencváros labdarúgócsapat edzőtáborozásának két edzőmeccse, ettől függetlenül a játékosok megkapták a megfelelő terhelést, egymás elleni mérkőzésekkel pótolták az elmaradt viadalokat.

A Fradi.hu-nak nyilatkozó vezetőedző, Szergej Rebrov az edzőtábort értékelve kiemelte, összességében minden tervezett munkát elvégeztek, az időjárás a hétfői napig szintén jó volt, az edzőpályák a szállásukon, a közelben voltak, ezért elégedett lehet.

A kerethez négy új játékos csatlakozott: Vécsei Bálint, Szánthó Regő, Gastón Lodico és Somália. Velük kapcsolatban hangsúlyozta: Mindannyian próbálják folyamatosan megérteni és elsajátítani a játékunkat.

Mindig mondom, hogy nálunk nincsenek sztárok a csapatban. Keményen kell dolgozni, de minden labdarúgóm érti a játékfilozófiánkat. Akik idejöttek, mindannyian fejleszteni akarják magukat. Sok új információt adunk nekik, ezért időre van szükségük. Persze minden nap fejlődniük kell, de biztos vagyok benne, hogy segíteni fognak nekünk a szezon második felében.

A hétvégi, Paks elleni bajnoki nyitómérkőzéssel kapcsolatban egyebek között elmondta: Biztos vagyok benne, hogy a játékosok tudják, mennyire fontos a bajnoki szereplés. Még van pár napunk a rajtig, itthon megnézzük, pontosan ki, milyen erőállapotban van. Majd azután meglátjuk, hogy alakul a Paks elleni kezdőnk – hangsúlyozta Szergej Rebrov.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére