Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orosz Pál: Úgy készülünk mintha játszanánk, aztán meglátjuk...

888.hu

2016.06.20. 14:10

Nyonban a Bajnokok Ligája első és második selejtezőkörének sorsolásával hivatalosan is megkezdődött a következő nemzetközi klubidény, de könnyen lehet, hogy a bajnok Ferencváros nem július 12-én vagy 13-án kapcsolódik be a sorozatba, pontosabban a BL második selejtezőkörébe.

A Fradi az albán bajnok Skënderbeut kapta, idegenben kezdene július 12-én vagy 13-án. Már ha nem zárják ki az albánokat, akiknek felfüggesztett kizárásáról július 6-án dönt a nemzetközi Sportdöntőbíróság. Ha a kizárás életbe lép, akkor nem áll rosszul a Ferencváros, hiszen a BL 3. selejtezőkörébe juthat - volt már ilyenre példa, korábban az Austria Wien esetén - és, ha ott búcsúzik, akkor már eléri az Európa Liga playoff körét, tehát a csoportkör kapujába léphet.

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója telefonon elmondta, hogy "Úgy készülünk, mintha játszanánk. Lefoglaljuk a szállást, a repülőt. Nagyon kevés idő lesz a döntés és a meccs időpont között, tehát nem is tehetünk mást. Ettől függetlenül azért sorsolhattak volna nekünk keményebb ellenfelet, persze nem szabad lebecsülni az albánokat. Feltéve, hogy lesz meccs."

A klub vezetője a héten egyébként újra visszautazik majd Nyonba, mert a női BL-ben is sorsolnak, hiába, a Ferencváros női csapata is aranyérmes lett az előző idénybe. Persze, hogy az UEFA miért nem egymást követő napokon tartja a két sorsolást, ki tudja? De látva  a fejleményeket, azért ne panaszkodjunk, mert az FTC férfi csapata most látszólag jól járt. Aztán a többit meglátjuk. 

 

 

 

 

Az első mérkőzést idegenben játssza az FTC, de még az is megtörténhet, hogy mégsem játsszák le, mert az albán csapat felfüggesztett kizárásáról július 5-én vagy 6-án dönt a nemzetközi Sportdöntőbíróság.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére