Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Önmagát sajnálja Blatter

Sümeghi Lóránt

2015.12.21. 12:01

Sajnálatának adott hangot Sepp Blatter, miután nem tudott több mint két millió euróval elszámolni.

Sajnálatának adott hangot Sepp Blatter, miután nem tudott több mint két millió euróval elszámolni.

Azonban sajnálata, önön-személyén kívül másra nem nagyon terjedt ki. Sajtótájékoztatóján nehezen türtőztette magát, feldúlt volt. Önmagát egy bokszzsákhoz hasonlította, akibe a galád vezetőség folyton övön aluli ütéseket mér.

A FIFA Etikai Bizottságának neve és megléte önmagában egy oximoron, amióta több tízmilliós visszaélésekre derült fény a világszervezet valamennyi rétegén belül.

Azonban Sepp Blatter viszonylag olcsón megúszta, tekintve, hogy csupán nyolc évre tiltották el bármilyen sportszervezetben betölthető tevékenységétől, ám a svájci nyilvánvalóan teljesen ártatlannak tartja magát:

Küzdeni fogok saját jövőmért és a FIFA jövőjéért”

Ezen felül egy közel tízmillió forint értékű büntetést is kiróttak a menesztett vezetőre, amelynek összege hűen tükrözi azt az orbitális aránytévesztést, amelyet a FIFA igazságügyi és etikai bizottsága közvetít. Sepp Blattert jogerősen kizárták a Labdarúgó Világszövetségből, mert több millió eurós kifizetésekkel nem tudott elszámolni, erre a FIFA odaszúr neki és kiprésel belőle tíz millió forintnyi pénzbüntetést. Ejha.

Blatter továbbra is tagadja az őt ért vádakat, nyilatkozatai alapján számítani lehet arra, hogy fellebbezni fog. Az lehet, hogy nem világos, hová tűnt a két millió eurós kenőpénz, azonban az, hogy a svájci már nem áll a realitás talaján már annál inkább.

(SkyNews, BBC

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére