Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy Ádám a Bologna csodafegyvere

Pörge Béla

2017.01.14. 20:31

Fontos gyõzelmet aratott az olasz bajnokságban a Bologna. A meccsen kezdõként végig a pályán volt Nagy Ádám.

A Serie A 19. fordulójának nyitányán a Bologna 1—0-ra nyert a Crotone vendégeként. Fontos siker volt ez, így a csapat távolodott a kiesési zónától, amit egyébként is kényelmes távolságból szemlélhetett.

A mérkőzés színvonala nem verdeste az eget, főleg az első félidő volt gyenge. A második játékrészben a Bologna kicsit összeszedte magát, ez elég volt egy gólhoz és a győzelemhez. Nagy a 86. percben begyűjtött egy sárga lapot egy (véleményes) könyöklésért.

Nagy Ádám legutóbb kimaradt a kezdőből, akkor ki is kapott a Bologna, most kezdett és nyertek. Ez nem véletlen, az eddigi 19 forduló alapján sokkal többről van szó.

Öt olyan mérkőzés volt eddig a bajnokságban, amikor egyáltalán nem lépett pályára Nagy, ezeken 1—14 a Bologna mérlege, mind az öt meccset elveszítette a csapat. Az öt fiaskóból a Fiorentina és a Juventus elleni vereségre még lehet azt mondani, hogy Nagy ide vagy oda, sokkal jobb erőkből álló csapatokról van szó, de az Atalanta, az Udinese vagy a Torino akár fogható is lehetett volna a Bologna számára, de Nagy Ádám nélkül nem volt esélyük.

A szombati sikerrel együtt 17—11 a gólkülönbség akkor, ha a magyar játékos kezdő. Ebből ráadásul két gólt úgy kapott a Bologna, hogy Nagyot már lecserélték.

Úgy gondoljuk, Roberto Donadoni van annyira jó szakember, hogy ez a tendencia neki is feltűnt, és a fiatal magyar tehetséget legközelebb már a nagyobb csapatok ellen sem fogja kihagyni a kezdőből.

Jövő héten Bologna-Torino, visszavághat az együttes az őszi 5—1-es zakóért. Persze csak akkor, ha Nagy Ádám most kezdő lesz, nem úgy, mint ősszel...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére