Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Möller szerint apróságok dönthetnek a pótselejtezõn

Bertha László

2015.10.24. 16:03

A napokban kinevezett új másodedzõ szerint apróságok dönthetnek a továbbjutásról Norvégia ellen.

A korábbi német világsztár, Andreas Möller elmondta, hogy televíziós szakkommentátorként dolgozott Németországban, így szerinte az összes európai válogatottal kapcsolatban naprakész.

A magyar bajnokságot nem kísérik figyelemmel Németországban, illetve a klubok nem képviseltetik magukat az európai kupák csoportkörében, ezért az NB I csapatait csak most fogom feltérképezni."

 – mondta Möller.

Tervei között szerepel, hogy a következő hetekben leül a játékosokkal is beszélgetni, az új munkát egyébként izgalmasnak és érdekesnek tekinti. Möller szerint a magyar keret tagjai jó fizikai állapotban vannak, így apróságok dönthetnek a továbbjutásról.

Dárdai Pállal kapcsolatban elmondta, hogy kiváló edzőnek tartja és remek munkát végez Berlinben.

Az Európa-bajnoki címmel, BL- és UEFA Kupa-győzelemmel is büszkélkedő német szakember elmondta, hogy jól ismeri Bernd Storckot, a jelenlegi magyar szövetségi kapitányt, hiszen a Borussia Dortmundban még csapattársak is voltak.

Storck közölte, hogy sem emberileg, sem pedig szakmailag nem volt gondja a szakmai stáb korábbi tagjaival, de Szabics Imre az osztrák Sturm Graznál, míg Sallói István az NBII-es Dunaújvárosnál dolgozik, így nem tudnak kizárólag a válogatottra összpontosítani.

Ezzel kapcsolatban a szövetségi kapitány elmondta:

beszéltem Csányi Sándorral, az MLSZ elnökével, felvázoltam neki a terveimet, elképzeléseimet. Elmondtam, miért tartom szükségesnek a stáb átalakítását, és azt is, hogy némileg módosítani szeretnék a munkastíluson."

Storck hozzátette, hogy rendkívül boldog, hogy Möller elfogadta a felkérést, mivel motiválhatja a magyar válogatott játékosait.

Nagyon sok pozitív energiára van szükség a norvégok elleni párharc előtt.”

 – zárta mondandóját Bernd Storck.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére