Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megrendezik a magyar-norvégot

2015.11.14. 16:38

Minden egyes szurkoló személyazonosságát megvizsgálják a vasárnapi Magyarország – Norvégia EB-pótselejtező előtt a biztonsági szolgálat tagjai, ezért az MLSZ mindenkit arra kér, hogy időben érkezzen meg a Groupama Arénához.

A stadion kapui a tervezettnél korábban, 18:15-kor nyitnak ki, a nézők biztonsága érdekében pedig a beléptetésnél a jegyeket minden esetben összevetik a személyi azonosító okmányokkal (ez a hivatalos okmányok mellett szurkolói kártya is lehet).

Az MLSZ közleményében jelzi, hogy senki se próbálkozzon más jegyével belépni, mert azokat a biztonsági szolgálat átadja a rendőrségnek. A szövetség kéri a szurkolókat továbbá, hogy lehetőség szerint, senki ne vigyen be magával táskát a lelátóra. A mérkőzés során, vagy a lefújás után pedig tilos a pályára lépni, ezt a jogszabályok szigorúan büntetik.

Az UEFA hivatalos közleményben fejezte ki együttérzését a terrortámadások kapcsán, ugyanakkor megerősítették, hogy minden tervezett mérkőzés megrendezésre kerül a következő napokban.

A vasárnapi sorsdöntő találkozón a játékosok gyászszalaggal a karjukon lépnek pályára, valamint a mérkőzés előtt gyászszünettel emlékeznek a közönséggel együtt a párizsi áldozatokra, valamint a válogatott kapusra, Fülöp Mártonra, illetve Várhidi Pálra, az Aranycsapat keretének egykori tagjára.

Magyarország - Norvégia

Vasárnap 20:45, Budapest, Groupama Aréna

(MLSZ)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére