Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megizzadt, de gyõzött a Fradi: Érd-Ferencváros 26-27

888.hu

2016.03.23. 20:40

Kis híján meglepetést okozott az Érd a nõi kézilabda bajnokságban, miután az FTC csupán egy nyögvenyelõs, 27-26-os gyõzelmet aratott, ezzel változatlanul tapad a listavezetõ Gyõr együttesére.

Nagyon fontos győzelmet aratott a Ferencváros a női kézilabda bajnokságon. A tabellán 3 pontos hátránya volt a fővárosi együttesnek a Győrrel szemben, viszont két mérkőzéssel kevesebbet játszott. Ezért is volt fontos a zöld-fehéreknek, hogy az Érd vendégségében begyűjtsék a 2 pontot.

Rendesen meg kellett izzadni ezekért a pontokért, mert a bajnokságban 4. Érd nem adta könnyen magát.

A második félidő derekáig szinte fej-fej mellett haladt a két csapat, bő 10 perccel a vége előtt 22-22 állt az eredményjelzőn. Ekkor viszont volt 3 perc a vendégeknek, amivel úgy tűnt, hogy eldöntik a mérkőzést (22-25). A hazaiak viszont nem adták fel és Klivinyi Kinga vezérletével egalizáltak. Elek Gábor le is gorombította lányait utolsó időkérésénél.

Gyerekek az vicc, hogy a Klivinyi szétlő minket a végjátékban!"

Mindez 26-26-nál. Szavai hatottak, mert 38 másodperccel a vége előtt egy hetessel újra vezetéshez jutott a Ferencváros, mint kiderült, ez egyben a győzelmet is jelentette az FTC-nek.

A női kézilabda bajnokság szerdai játéknapján:

Érd-Ferencváros 26-27

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére