Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lyon magyar város lett!

888.hu

2016.06.21. 11:48

Ki gondolta volna? A francia rendőrség, együttműködve a magyar hatóságokkal új találkozási pontot jelölt meg a magyar szurkolók számára, mert várhatóan több mint 30 ezer magyar drukker érkezik a városba. A police.hu a következő felhívást tette közzé:

A magyar válogatottnak Lyonban szurkolók figyelmébe ajánljuk!

Tájékoztatjuk a Kedves Szurkolókat, hogy a korábban meghirdetett szurkolói vonulás gyülekezési pontja – tekintettel a nagy létszámú érdeklődésre – a szurkolói csoportok, a magyar rendőri delegáció és a helyi rendőri erők között történt egyeztetést követően a következőre módosul:

L’hippodrome de Lyon – Carre de Soie

Az új gyülekezési pont megközelíthető a Metro „A” vonalának végállomásán található
Vaulx-en-Velin - La Soie megállótól gyalog a Rue de la Poudrette-Avenue de Bohlen úton keresztül. A gyülekezés változatlanul 2016. június 22-én 12 órától kezdődik. A szurkolói vonulás a korábbiaknak megfelelően 14 órakor indul a gyülekezési pontról, ahonnan 5,5 km a stadion.

Kérjük azokat a szurkolókat, akik a vonuláson nem kívánnak részt venni, hogy a biztonsági átvizsgálás miatt, a Marseille-ben történt feltorlódás elkerülése érdekében, időben érkezzenek a stadionhoz!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére