Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Legalább jégkorong meccs lett volna...

Pörge Béla

2018.03.23. 20:55

De nem az volt, így rettenetesen kínos, hogy a magyar labdarúgó-válogatott kikapott Kazahsztántól.

A magyar válogatott idei első tétmeccse bárcsak meg se történt volna. Kazahsztán ellen lépett pályára a nemzeti tizenegy, és már a hatodik percben hátrányba került a csapat egy szöglet után.

Ha ez nem lett volna elég, a 10. percben már 0–2 volt az állás. Nem sokkal később, a 22. percben Szalai szépített Kleinheisler passza után, ez az egy akció kicsit az Eb-t idézte.

A reménykedés 13 percig tartott, a 35. percben újabb gólt szereztek a kazahok, 1–3 volt az állás a félidőben is.

A második játékrész az elsőhöz képest is hihetetlenül gyenge színvonalú játékot hozott. A kazah válogatott nem játszott jól, sokat hibázott. Ami viszont a nagyobb baj, hogy ezt a sokkal magasabban jegyzett magyar válogatott képtelen volt kihasználni.

A 68. percben némi reményt adott, hogy Németh Krisztián egy lepattanó labdát hatalmas erővel lőtt be a kapuba, ekkor 2–3 volt az állás.

A folytatás sem volt sokkal jobb, bár a mezőnyben inkább a magyar csapat dominált, de gólhelyzetünk nem akadt. A végeredmény 2—3 lett, a mutatott játék alapján a döntetlen reálisabb lett volna, de ez egy barátságos meccsen tulajdonképpen mindegy.

Persze nem, nem lenne mindegy, hiszen a játékosok a címeres mezt képviselték a pályán, de ez sajnos a képernyőn nem igazán jött át.

Összességében elmondható, hogy sajnos a 2017-es kudarcok után a 2018-as év hasonlóan folytatódott a magyar válogatottnál, én pedig személy szerint úgy gondolom, hogy egy tetszőlegesen kiválasztott harmadosztályú bajnokin jobban érzem magam és jobban izgulok, mint ma este. Nagy kár.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére