Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kleinheisler: ez maga a csoda

Sümeghi Lóránt

2016.01.22. 07:38

A Werder Bremen magyar futballistája kiváltságosnak érzi magát, miután a német élcsapatba igazolt.

Kleinheisler László, a huszonegy éves tehetség szerint egy álma vált valóra azzal, hogy a brémai labdarúgó csapatba igazolhatott. Amellett, hogy a lehető leggyorsabban csúcsformába szeretne lendülni, németül is mihamarabb meg szeretne tanulni:

Ez tényleg maga a csoda, teljesült az álmom. [...] Ha tehetném, azonnal pályára lépnék. Ha kell a kapuba is beállnék."

A nehéz sorsú családból származó focista kifejezetten sokat edzett és dolgozott annak érdekében, hogy elit szerződést érdemeljen ki, melynek segítségével az eddigiekhez hasonlóan továbbra is családját támogatja:

különösen örülök annak, hogy a jövőben még inkább tudom segíteni a szüleimet. Haza adom a pénzem egy részét azóta, hogy fizetést kapok a fociért. Ezt nem dicsekvésként mondom, számomra a világ legtermészetesebb dolga."

Kleinheisler szerint édesapja biztatása sokat jelentett számára,  és már csak arra vár Németországban, hogy végre labdához érjen:

Édesapám mindig azzal biztatott, hogy tegyem a dolgom, eddzek sokat, és nagy futballista lesz belőlem. [...] A klub és a menedzserem segít lakást keresni, aztán befut a barátnőm és a kiskutyánk. Attól kezdve pedig "csak" futballoznom kell, a lehető legjobban"

(Népszava) 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére