Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy Ádám szinte biztos, hogy nem marad a Fradiban

888.hu

2016.06.16. 12:55

Az olasz labdarúgó első osztályban (Serie A) szereplő Bologna együttese két magyarra is szemet vetett az Európa-bajnokságon. 

Először az FTC fiatal tehetsége, Nagy Ádám keltette fel az olasz klub érdeklődését, de a gianlucadimarzio.com legfrissebb információ szerint Kleinheisler László is célkeresztben van.

Nagy Ádámot egyre több csapat vinné, állítólag olyan klubok neve merült már fel az esetében, mint a Chelsea, a Liverpool, a Freiburg, a Benfica és a Trabzonspor. Kérdés, hogy vajon meddig tudja megtartani a Ferencváros?

Erre Kövesdi Viktor, a Nagy Ádámot képviselő CMG menedzseriroda egyik tulajdonosa az nso.hu-nak azt mondta, hogy "minimális az esély arra, hogy  (Nagy Ádám) a következő szezonban is a Ferencváros labdarúgója lesz. Mi is, ő is, és a Fradi is fel van készülve rá, hogy a nyári átigazolási időszakban külföldre kerül."

Kleinheisler esetében az lehet érdekes, hogy klubjában, a német Werder Bremenben nem kapott rendszeresen játéklehetőséget. Emellett az is problémát okoz számára, hogy edzője a szélen számít rá, pedig ő inkább középen, a támadók mögött szeret játszani.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére