Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét teltház-közeli nézőszám várható a Fradi BL-selejtezőjén

Bertha László

2019.07.23. 11:28

Több mint 18 ezer jegy talált már gazdára a Ferencváros szerdai Valletta FC elleni BL-selejtezős párharcának odavágójára.

Mint ismert, a magyar bajnok magabiztos játékkal és kettős győzelemmel jutott túl a Ludogorec ellen a BL-selejtező első fordulójából, így a második körben a máltai Valletta FC vár a ferencvárosiakra.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Nyugodtan mondhatjuk, hogy BL-lázban égnek a fradisták, hiszen a bolgárok elleni hazai mérkőzésen is fantasztikus hangulat uralkodott, közel 20 ezer ember nézte meg a mérkőzést a Groupama Arénában.

Minden jel szerint holnap ismét telt ház előtt játszhat az FTC, hiszen az Üllői129 nevezetű szurkolói portál adatai szerint egy nappal az összecsapást megelőzően már 18 179 jegyet váltottak ki, amely a tiszteletjegyekkel és a VIP-páholyokkal kiegészülve már 19 ezer fölötti nézőszámot vetít előre.

Amennyiben a Fradi sikerrel veszi ezt az akadályt is, akkor várhatóan a Dinamo Zágráb lesz az ellenfele a BL-selejtező 3. fordulójában, ehhez azonban még a horvát rekordbajnoknak is ki kell ejtenie grúz ellenfelét.

Bajnokok Ligája-selejtező 2. forduló: Ferencvárosi TC – Valletta FC, 2019.07.24. szerda, 20:00

Végezetül egy kis ízelítő, hogy milyen hangulat várható a mérkőzésen:

Ferencváros – Ludogorets 2019.07.10

Fotó: Green Monsters Videó: Green Monsters

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére