Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Háromszoros BL-gyõztes dicséri Nagy Ádámot

Pörge Béla

2016.09.12. 12:48

Odavannak Olaszországban a magyar tehetségért.

A fiatal játékost nyáron, az Eb-menetelés után igazolta le az olasz élvonalban szereplő Bologna a Ferencvárostól. Azóta minden meccsen pályára lépett a csapatban, igaz a második fordulóban csak csereként.

Nagy tegnap újra kezdőként kapott lehetőséget, 86 percet töltött a pályán, lecserélésekor hatalmas tapsot kapott az olasz szurkolóktól.

A whoscored.com internetes portál statisztikái szerint 36 passzából 34 emberhez ment, ezzel Nagy Ádám volt a mezőny legjobban passzoló focistája. A honlapon végül 7,5-ös osztályzatot kapott, ezzel az egyik legjobb volt a meccsen.

A 21 éves magyar tehetség edzője, a vb-ezüst- és bronzérmes, háromszoros BEK/BL-győztes és hatszoros olasz bajnok futballista, Roberto Donadoni nagyon pozitívan nyilatkozott a játékosról:

nagyon élveztem Nagy Ádám játékát, rendkívül elégedett vagyok vele. A középpálya bármelyik posztján bevethető, a megfelelő döntéseket hozza a pályán, tudja, hogyan és hová kell mozognia. Emellett a hozzáállása is dicsérendő, az ilyen személyiségű és mentalitású játékosoknak mindig helye lesz a csapatomban."

A Bologna három forduló után a hetedik, olyan csapatokat megelőzve, mint a Lazio, az Inter vagy a Milan.

(Whoscored, Zerocinquantono)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére