Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyõznünk kell, fiúk!

2015.11.15. 19:18

Ma 20:45-től a magyar válogatott a Groupama Arénában fogadja a norvégokat az Európa-bajnoki pótselejtezős párharc visszavágóján.

A csütörtöki első mérkőzésen Bernd Storck szövetségi kapitány csapata 1-0-ás győzelmet aratott Oslóban.

Jó esélyünk van arra, hogy kijussunk a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságra.

Bernd Storck kijelentette, hogy nem szabad, hogy a visszavágón az első perctől kezdve védekezni álljon be a magyar együttes. Az elsődleges cél, hogy gólt szerezzen a csapat.

Ez most egy felhívás is a szurkolóknak, tudniuk kell, hogy nem akarunk mindent kockára tenni, a türelmüket és a támogatásukat kérjük, hogy tizenkettedik játékosként álljanak a válogatott mögé"

– fogalmazott Storck

A magyar labdarúgó-válogatott 34 éve nem tudott győzni hazai pályán Norvégia ellen. Idehaza legutóbb az 1981 októberében, Budapesten játszott világbajnoki selejtezőn győzött a magyar együttes, akkor Mészöly Kálmán csapata 4-1-es győzelmet aratott. Azóta három döntetlen és két vereség a hazai mérleg.

Az összesített mérleg magyar fölényt mutat: a nemzeti együttes 18 találkozón 8 győzelem mellett 5-5 döntetlent és vereséget számlál, a gólkülönbség 33-19.
A magyar válogatott várható kezdőcsapata:

Király Gábor - Fiola Attila, Juhász Roland, Guzmics Richárd, Kádár Tamás - Nagy Ádám, Elek Ákos - Lovrencsics Gergő, Stieber Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám

Hajrá Magyarok!

(Telesport)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére