Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Euro2016: a színtelen portugálok kikaptak Angliától

888.hu

2016.06.02. 22:58

A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatottal azonos csoportban szereplő portugálok felkészülési mérkőzésen a Wembleyben 1-0-ra kikaptak Angliától. A találkozó egyetlen gólját a 86. percben Sterling pontos beadását követően Smalling szerezte.

Az angol válogatott győzelme nem érdemtelen, mert a portugál válogatott harmat gyengén játszott. Az is igaz, hogy közel egy órát emberhátrányban játszottak a Cristiano Ronaldot nélkülöző vendégek, miután Bruno Alves egy egészen érthetetlen és brutális szereléssel igyekezett hatástalanítani Kane-t. Csoda, hogy az angol feje a helyén maradt.

Annyi mindenesetre kiderült, hogy csoportellenfelünk védekezése aránylag rendben van, és annak ellenére, hogy a meccs nagy részében 10 emberrel játszott, ez egyáltalán nem látszott a játék képén. Az angolok becsületből támadgattak, de nem nagyon lehetett érezni a gólt a játékukon. Ehhez képest derült égből villámcsapásként érte a vendégeket Smalling gólja.

Az embernek olyan érzése volt, mintha a csapatok nem lennének hajlandóak megmutatni, hogy mire lehetnének képesek az EB-n, és csak arra figyelnének, hogy még véletlenül se sérüljön meg senki. Nagyon unalmas volt az összecsapás.

EB-FELKÉSZÜLÉSI MÉRKÕZÉS

Anglia–Portugália 1–0 (0–0)

Anglia: Hart – K. Walker, Smalling, Cahill, Rose – Dier – Milner (Wilshere, 66.), Alli (Henderson, 90.) – Rooney ( Lallana, 78.) – H. Kane (Sturridge, 78.), Vardy (Sterling, 66.).

Portugália: Rui Patrício – Vieirinha, B. Alves, R. Carvalho (Éder, 90.), Eliseu – Moutinho (W. Carvalho, 73.), Danilo Pereira, Adrien (R. Sanches, 72.) – Joao Mário (André Gomes, a szünetben), Nani (Quaresma, 61.), Rafa (Fonte, 38.).

Gólszerző: Smalling (86.)

Kiállítva: Bruno Alves (35., Portugália)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére