Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elképesztő végjátékban nyert az Újpest, kikapott a Honvéd

Tóth Dalma

2019.09.14. 19:07

A Honvéd sem tudta megállítani az éllovas Fehérvárt

Az éllovas Fehérvár 1-0-ra nyert a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának szombati játéknapján, így megőrizte százszázalékos mutatóját a bajnokságban.

A jó iramú, küzdelmes első félidőben a kapuk csupán egy-egy alkalommal forogtak veszélyben, miután a támadásokat egyik csapat sem tudta lövéssel befejezni. Az első húsz percben a fehérváriak voltak aktívabbak, utána azonban kiegyenlítődött a mezőnyjáték.

A szünet után energikusabb kispesti csapat érkezett, ennek köszönhetően a hazaiak irányították is a játékot, de komolyabb helyzetet változatlanul nem tudtak kidolgozni. Csakúgy, mint a több hibával játszó vendégek. A második félidő közepén egy cserével egyben szerkezetet is váltott a Fehérvár, a súlypont pedig áthelyeződött a kispestiek térfélre. A Honvéd idővel reagált erre, de a 82. percben remek akció végén Hodzic góljával mégis vezetést szerzett a vendégcsapat. A hajrában a Honvéd hiába frissített két cserével, a ráadásban csak kapufáig jutott, egyenlítenie már nem sikerült.

A Honvéd ötödször kapott ki ebben a szezonban a bajnokságban, a fehérvári együttestől pedig sorozatban a hetedik vereségét szenvedte el.

Fotó: MTI Fotóbank

Feczesin volt az Újpest nyerőembere a Debrecen ellen

Az Újpest FC 3-2-re legyőzte a Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, hatodik fordulójában, az Illovszky-stadionban.

A fővárosiak legutóbb április elején nyertek bajnoki meccset házigazdaként, azóta három döntetlen és három vereség volt a mérlegük.

Az Újpest kezdett jobban, a 23. percben a nigériai Haruna Garba góljával mégis a vendégek szereztek vezetést, és előnyüket megtartották a szünetig.

A második félidőben eleinte mindkét oldalon adódtak kisebb lehetőségek, majd a csereként beállt Koszta Márk egyenlített. A hajrában egy gyors gólváltás után úgy tűnt, döntetlen lesz a végeredmény, ám a hosszabbítás perceiben Kosztát buktatták a tizenhatoson belül, a büntetőt pedig Feczesin Róbert értékesítette, így végül a pontosabban támadó újpestiek győztek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére