Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dzsudzsák Balázs a Forma-1-rõl és a jövõjérõl is beszélt

888.hu

2016.07.24. 17:15

Ismét kilátogatott a Forma-1-es Magyar Nagydíjra Dzsudzsák Balázs, aki újságírói kérdésekre elmondta, hogy nem csak a Red Bull és a Ferrari meghívása közül nem tud választani, de egyelőre a jövőjével kapcsolatban is csak az a biztos, hogy visszatér Törökországba, pontosabban Ausztriába, ahol jelenleg a Bursaspor edzőtáborozik.  

„Visszamegyek a Bursasporhoz, eddig szabadságon voltam. – mondta Dzsudzsák a Hungaroringen.– Egyelőre a csapathoz tartozom, de a jövőmet még nem tudom. Az lenne a legjobb megoldás, ha minél hamarabb megszületne a döntés, de eddig sajnos még nem született meg.”

Az Európa-bajnokságon a végső győztes Portugália ellen két gólt szerző magyar válogatott labdarúgó, az Eb-siker hatásától többet várt pályafutásának alakulása szempontjából.   

„Kicsit meglepő volt, volt is bennem némi csalódottság is, mert úgy gondolom, hogy nem hozta meg az Európa-bajnokság a várt áttörést. Persze, senki nem gondolta, hogy mondjuk a Real Madridba igazolunk, de a kontinenstorna nem hozta meg azt a keresettséget, amit sokan reméltünk. Ez az én jövőmre is kihatással lehet, vagy lehetett volna. A tavaly nyári átigazolási időszakban augusztus közepén váltottam klubot, úgyhogy a hónap utolsó napjáig ráérek. Azonban saját magam ellensége sem szeretnék lenni, hogy azt mondom, el akarok menni, mert ez nyilván nem korrekt a csapattal szemben, hiszen hároméves szerződésem van. Úgyhogy meglátjuk, remélem, lesz olyan ajánlat, ami mindenkinek megfelel, és akkor jobb helyen tudom folytatni.”

Dzsudzsák azt is elmondta, hogy kellemes volt visszaemlékezni, amikor rengetegen vonultak az utcára az Eb-sikerek után, de most "...alapvető probléma, hogy még mindig konganak a stadionok az ürességtől, pedig mindennek az alapja a kellő támogatás" - amit hiányol a Bursaspor játékosa. 

(nso.hu)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére