Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Dárdai óvja játékosait

888.hu

2016.02.17. 15:38

Dárdai Pál csapatára fontos mérkõzés vár a hétvégén. A Hertha BSC szombaton a Wolfsburg csapatát fogadja azzal a céllal, hogy nyeretlenségi sorozatát megtörje. Ebben nagy segítséget nyújthatnának sérült kulcsjátékosai, de a magyar edzõ fontosabbnak tartja játékosai egészségét.

Visszafogottan kezdte a tavaszi idényt Dárdai Pál irányításával a Hertha BSC a labdarúgó Bundesligában. A berlini csapat legutóbb, három döntetlent követően 2-0-s vereséget szenvedett a Stuttgart vendégségében, ezzel egy helyet visszacsúszva a negyedik pozíciót foglalja el a tabellán, ami még mindig messze az eredeti elvárások feletti teljesítmény.

Talán ez is az oka annak, hogy Dárdai nem akarja elkapkodni sérült játékosainak bevetését és inkább arra figyel, hogy teljesen felépüljenek.

Akikre leginkább szüksége lenne a szombati bajnokin a Wolfsburg ellen, az elsősorban Salomon Kalou, aki eddig 10 gólt termelt, ezzel a Hertha legeredményesebb futballistája, illetve az új szerzemény, Mitchell Weiser, aki az előkészítésekben jeleskedik. Egyik sérülés sem súlyos, valószínű, hogy mindketten bevethetőek lennének a "farkasok" ellen, de Dárdai nem akarja kockáztatni, hogy egy körölbelül bő hetes gyógyulási időt igénylő sérülés 2 hónaposra duzzadjon azért, mert túl korán vetette be labdarúgóit.

A vezetőedző folyamatosan konzultál az orvosokkal a hét folyamán Kalou és Wieser állapotáról, és amikor eljön az ideje, dönt arról, hogy pályára lépjenek-e, vagy sem.

Az is a Hertha  malmára hajthatja a vizet, hogy a Wolfsburg ma pályára lép a Bajnokok Ligájában a belga Gent ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére