Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Böde: Nem akarok senkire mutogatni...konkrétan a bíróra...

888.hu

2016.06.19. 12:04

… Pedig nyugodtam mutogathat! Olvasva a nemzetközi sajtót, – hangsúlyozom: NEMZETKÖZI – mások is bőszen mutogatnak az orosz Karaszjovra.

Az Eb kezdése előtt azt gondoltam, jó, hogy a portugálokkal játsszuk az utolsó mérkőzésünket a csoportban. Addigra talán kiharcolják a továbbjutást, ellenünk már pihentethetnek pár sztárt, esélyt adva nekünk, hogy begyűjthessük ellenük az esetlegesen szükséges pontokat a 16 közé jutáshoz.

Ehhez képest, - ettől is szép a foci – mindez pontosan fordítva történhetett volna, ha az orosz Karaszjov nem fújja be Izlandnak azt a büntetőt, amely teljesen megváltoztatta a mérkőzés menetét, amely miatt még kénytelenek vagyunk számolgatni az utolsó forduló végéig.

(Többször visszanéztem, de még most sem értem, mit fújt ez az ember? Hogy egymáshoz értek???)

Valószínűleg rajta és az izlandiakon kívül senki más nem látta 11-esnek azt az esetet. De még ez sem teljesen igaz, mert a mérkőzés szünetében Gundel Takács Gábornak azt mondta izlandi kollégája, hogy szerinte sem ért büntetőt az eset, de még az északiak egyik szövetségi kapitánya, Heimir Hallgrímsson is azt mondta a sajtótájékoztatón – nagyon szimpatikusan és korrekt módon – hogy túl szigorú volt az eset megítélése.

A játékvezetéssel foglalkozó tekintélyes portál, a World Referee.com szakírójának egyenesen vissza kellett fognia magát, hogy ne vádolja részrehajlással az orosz bírót.

Hogy mindennek miért van akkora súlya? Azt már a büdös életben nem tudjuk meg, hogy zajlott volna tovább az összecsapás, ha akkor nem szerez vezetést az izlandi válogatott a játékvezető hathatős segítségével, de nekem meggyőződésem, hogy fiaink akkor is garantáltan begyötörtek volna egy gólt, az izlandiakban meg messze nem volt annyi, hogy erre ők is képesek legyenek.

Vagyis a meccset megnyerjük – tudom, ez már csak teória – és 6 ponttal vezetjük a csoportot a 2 pontos Portugália előtt!!! Mindez azt jelenti, hogy az utolsó fordulótól függetlenül behozhatatlan előnyünk lenne a csoport élén, és már készülhetne a magyar válogatott szakmai stábja az E-csoport 2. helyezettjéből, Belgiumból, vagy Svédországból. A németeket meg a spanyolokat pedig garantáltan elkerülnénk. A portugálok ellen mi tehetnénk meg, hogy pihentetünk 1-2 kulcsjátékost, hogy a nyolcaddöntőre teljesen fittek legyenek. Érezzük a súlyát annak a nevetséges döntésnek? Gondolta volna valaki, hogy Kádárék olyan teljesítményt nyújtanak, hogy egyáltalán beszélhetünk egy ilyen (ellopott) lehetőségről?

Csodálatos, amit eddig véghez vittek a fiúk Franciaországban. Az Eb előtt a szakemberek azt mondták, hogy a miénknél csak két gyengébb csapat van a mezőnyben. Szívesen megkérdezném ezeket a szakikat, hogy most mi a véleményük?

Az meg már sovány vígasz, ha az UEFA nem engedi újra síp közelébe az összevissza füttyögető Karaszjovot. Én szívesen mutogatok rá Böde Dani helyett is!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére