Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bernd Storck: Ilyen erõs ellenféllel szemben megmutatkoztak a hiányosságok

888.hu

2016.06.04. 20:58

A franciaországi Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzésén 2-0-ra kapott ki a magyar labdarúgó-válogatott Németország ellen Gelsenkirchenben.

A mérkőzést követően Bernd Storck szövetségi kapitány, illetve Loverencsics Gergő és Bese Barnabás értékelt az M4 riporterének.

Bernd Storck:

„Ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt, de erre számítottunk is, tudtuk, hogy nagy nyomás alatt leszünk. Labdaszerzésből megpróbáltuk minél gyorsabban előre lendülni, voltak esetek, amikor ez sikerült. Gólszerzésre is megvoltak a lehetőségeink, alapvetően elégedett vagyok a csapattal. Azt gondolom, hogy ez a mérkőzés jól szolgálta az Ausztria elleni összecsapásra való felkészülést, de ez majd akkor kiderül. Rengeteg tapasztalattal gazdagodtak ma a játékosok, amit senki nem vehet el tőlük. A mérkőzés megmutatta, hogy pár játékosunk még nincs 100%-os állapotban, egy ilyen erős ellenféllel szemben megmutatkoztak a hiányosságok. Azt is lehetett látni, hogy rengeteget dolgoztunk az elmúlt hetekben. Taktikailag jók voltunk és voltak szakaszok, amikor sikerült jól játszanunk. Az EB-ig már csak a finom beállításokon kell dolgozni, viszont örülök, hogy fizikálisan jó állapotban van a válogatott. A következő lépés, hogy taktikailag jól felkészüljünk az osztrákok ellen.”

Lovrencsics Gergő:

„Győzni jöttünk ide, akkor is, ha a világbajnok ellen játszottunk. Egy jó játékkal szerettünk volna felkészülni az Európa-bajnokságra, hiszen ez volt az utolsó mérkőzésünk közvetlenül előtte.Azt gondolom, hogy hellyel-közzel tudtuk kontrolálni a világbajnok csapatot, viszont látszik, hogy az utolsó harmadban azokkal a finom mozdulatokkal nagyon érzik a játékot, ebből kaptuk a két gólt. Ennek ellenére voltak biztató momentumok, úgyhogy én nagyon bizakodó vagyok az Európa-bajnokág előtt, amelyre készen állunk. Nagyon kemény munkát végeztünk az edzőtáborban, ezen a mérkőzésen is az elsőtől az utolsó pillanatig küzdöttünk. Igaz, hogy kikaptunk 2-0-ra, de nagyon sok pozitívum volt ebben a mérkőzésben, amire lehet építeni. Most már az osztrákokra kell koncentrálni.”

Bese Barnabás:

„Tudtuk, hogy ez a német csapat nagyon erős. Bár két gólt kaptunk, de stabilan tudtunk védekezni és becsülettel küzdöttünk az egész meccsen.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére