Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A volt francia válogatott labdarúgó gyalázta a portugálokat

888.hu

2016.07.08. 18:48

Rengeteg kritika éri a portugál válogatottat az Európa-bajnokságon nyújtott játékáért. Ehhez képest, mégis a torna egyik döntőse a franciák mellett.

Jerome Rothen, aki korábban 13-szor léphetett pályára a francia válogatott színeiben egy tévéműsorban valósággal a földbe döngölte Fernando Santos együttesét. Nem tartja hazája döntőbéli ellenfelét ütőképesnek:

A Wales elleni mérkőzésüket végtelenül untam, semmi különöset nem mutattak. Az első félidő katasztrófa volt. Portugáliának semmi esélye sincs a döntőben."

A játékosoknak is nekiment, lekicsinylő stílusban, olykor nagyokat nevetve:

Nem derült ki számomra, hogy Danilo, vagy William Carvalho képes-e egy 30 méteres keresztlabdát pontosan elrúgni. A középpályán elvannak. Renato Sanchest úgy vásárolta meg 35 millióért a Bayern, hogy olyan kvalitásokat fedeztek fel benne, amelyeket még nem is birtokol. Lendületes, meg megy előre a labdával, de egyáltalán nem lát a pályán és még technikailag is kevés."

Vasárnap este 9-kor megtudhatjuk pontosan, hogy mennyire esélytelen a portugál válogatott a házigazda franciák ellen az Európa-bajnokság döntőjében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére