Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A portugálok agyonnyomják a magyarokat - egy portugál vélemény

888.hu

2016.06.22. 16:38

Pedro Cavalleri, a Portugáliában edzősködő szakértőnk egészen biztos hazája válogatottjának győzelmében, de nehéz mérkőzést vár:

888.hu: Mit vársz a mai mérkőzéstől? A portugál válogatott elég nagy bajban van...

Perdo Cavalleri: Szerintem a portugál válogatott az első pillanattól neki fog esni a magyarnak, amelyet agyonnyom ez a hatalmas presszió. Nagyon nehéz mérkőzése lesz Magyarországnak.

888.hu: Miért? Portugáliának nem?

P.C.: Persze, nekünk sem lesz könnyű dolgunk, de ez egy nagyon jó csapat, amelynek eddig nem volt szerencséje, de ez most változni fog. Szerintem Fernando Santos (a portugál szövetségi kapitány) rá fogja ereszteni a Quaresmát, Nanit és Ronaldot a Kádárra. Túl nagy a veséje.

888.hu: Ez meg mit jelent?

P.C.: Azt, hogy iszonyú lassan fordul. Nagyon jó védő, de az említett csatárok képesek belőle hülyét csinálni. Szerintem a magyarok 4-1-4-1-es felállással kezdenek, a portugálok pedig 4-3-3-mal. A középső csatárunknak nagyon nehéz dolga lesz, de a széleken óriási presszióra számíthatnak a magyarok. Ha nem alkalmazkodnak a játékunkhoz, akkor nagy bajba kerülhetnek.

888.hu: Ehhez szerinted mit kell tenni?

P.C.: Elsősorban a szélső védőinket kell megállítani. Raphael, vagy Vierinha fantasztikusan tudja támogatni a támadásainkat. Õket meg kell állítani. Erre lehet egy megoldás. Nekem meggyőződésem, hogy a magyar edző a Dzsudzsákot azon az oldalon fogja játszatni, ahol Ronaldo lesz. Tudja, hogy Ronaldo nem védekezik, a magyart pedig nem lehet otthagyni. Éppen ezért biztos vagyok abban, hogy őt a portugál védők le fogják radírozni a pályáról. Tuti, hogy már mindent tudnak róla. A baloldalon ütközésig megy, a jobboldalon meg húz befelé, amíg teheti, aztán lőni próbál.

888.hu: Azért nemcsak ő veszélyes a magyar válogatottban...

P.C.: Igen, Kleinheisler okozhat problémákat, de az is biztos, hogy róla is tudják már, hogy mikor, mit csinál.

888.hu: És a támadók?

P.C.: Õk harcolni fognak. Labdával, vagy anélkül. Szerintem a portugál nyomás miatt támadásban a magyaroknak nem lesz középpályája. A védővonalról fogják fellődözni a labdát, amit vagy megszereznek, vagy nem. Azt viszont tudni kell, hogy a portugál védelem is elég stabil. Szerintem a magyaroknak összesen 8-10 támadása lesz, abból csak 1-2 lehet veszélyes.

888.hu: Nem fogja nyomni a portugálokat a teher?

P.C.: Így, hogy a döntetlen is elég lehet, annyira nem. De az egész ország azt várja, hogy megnyerjék a meccset és biztos, hogy ők sem a döntetlenben gondolkodnak. Lesz idejük játszani, és ahogyan Izland és Ausztria ellen is tették, rengeteg lehetőségük lesz a gólszerzésre.

888.hu: Tehát azt mondod, nem lesznek idegesek, ha nem lőnek egy gólt az első félórában?

P.C.: Nem. Ebben a csapatban mindenki magabiztos és tudja a dolgát. Eddig nem volt szerencséjük, de ez egyszer el fog múlni. Talán pont a mai meccsen. Szerintem szűk meccs lesz, de Portugália nyer.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére