Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Honvéd megverte az Újpestet, Zalaegerszegen döntetlent játszottak

Zelenka Dóra

2019.08.31. 21:46

Így alakultak a mai meccsek a labdarúgó NB I-ben.

Megszerezte első pontjait a Budapest Honvéd a labdarúgó OTP Bank Liga mostani szezonjában: a kispestiek az ötödik forduló szombati játéknapján 3–2-re nyertek az Újpest vendégeként az Illovszky-stadionban. A mérkőzés első helyzetéből a 4. percben vezetést szerzett az Újpest – a héten szerződtetett Feczesin volt eredményes –, amelyre a Honvéd hat perccel később válaszolt. A gyors egyenlítéstől a házigazdák megtörtek, a vendégek lendülete viszont megmaradt. A Honvéd mezőnyfölényhez jutott, és két helyzetét gólra váltva megérdemelten fordított a félidő közepén.

A hazaiak a második félidő elején is irányítottak, a kispesti kapus, Tujvel azonban kifogott rajtuk, 15 perc elteltével pedig pár kontra erejéig kijött a szorításból a vendégcsapat. Az Újpest gyorsan rendezte azonban sorait, de hiába támadott, a kapura a lefújásig nem jelentett veszélyt, csupán Lanzafame öngóljával jutott közelebb ellenfeléhez már a ráadásban. Az Újpest a kispestiek ellen a legutóbbi tíz mérkőzésükön egy győzelem és hat döntetlen mellett harmadszor szenvedett vereséget.

Az újonc Zalaegerszeg közben 1–1-es döntetlent játszott a vendég Puskás Akadémiával, míg Debrecenben megszerezte első győzelmét a Kaposvár, miután a labdarúgó OTP Bank Liga szombati mérkőzésén 1–0-ra nyert a Nagyerdei Stadionban.

Végül pedig a MOL Fehérvár FC három fejesgóllal, 3–0-ra verte a vendég Kisvárdát, ezzel pedig megerősítette vezető helyét a bajnoki tabellán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére