Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A hétvége legszebb gólja a magyar másodosztályban született! | VIDEÓ

Pörge Béla

2019.04.08. 14:35

A Budafoki MTE játékosa ollózva vette be az ellenfél kapuját, az õ gólja mellett a hétvége második legszebb találatát is megmutatjuk.

Ismét mozgalmas hétvége van a magyar futball mögött. Az NB I-ben egyre izgalmasabb a kiesés kérdése, az NB II-ben eldőlni látszik a bajnoki cím, de egy feljutó helyért még nagy harc lehet, míg az NB III. tele volt érdekes eredményekkel, a háromból két csoportban is helycsere történt az élen.

A szokásostól eltérően a Pörge szurkol sorozatunk csütörtökön jelentkezik majd hosszabb beszámolóval, a tervek szerint egy hétközi kupameccsről olvashattok bővebben. Ettől függetlenül nem marad el a hétvégi beszámoló sem, azonban az "csak" a Pörge szurkol Facebook-oldalon jelenik meg!

A beszámoló helyett hétfőn ezúttal a hétvége két legnagyobb gólját mutatjuk be! Időrendben haladva előbb nézzük Zsótér Donát szemfüles, csodálatos találatát szombatról!

Szép volt az Újpest győztes gólja, de vasárnap a Budafok védője ezen is túl tudott tenni, igazi Puskás-díjas gólt szerzett Króner Martin. A BMTE egyébként 2–2-t játszott a Nyíregyháza ellen, a kieséstől pedig már 13 pontra áll a budai csapat, amely igazán sikeres tavaszt produkál eddig.

 

Mindkét gólszerzőnek gratulálunk, a jó hangulat mellett ez a két gól is megmutatta, hogy miért érdemes meccsre járni!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére