Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A harmadik hely már megvan, de lehetünk elsõk is!

888.hu

2016.06.19. 01:41

A magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott Izlanddal, míg Portugália 0-0-ra végzett Ausztria ellen a Franciaországban zajló Európa-bajnokság F csoportjában. Mindez azt jelenti, hogy Magyarország szinte biztos, hogy továbbjut a csoportból és tulajdonképpen készülhet a nyolcaddöntõre.

Nézzük a csoport állását:

  •  1.  MAGYARORSZÁG       2 1 1 – 3–1 +2  4  pont 
  •  2.  Izland                            2 – 2 – 2–2   0   2  
  •  3.  Portugália                    2 – 2 – 1–1  0    2  
  •  4.  Ausztria                        2 – 1 1 0–2 –2  1  

A helyzet egyszerű: az utolsó Ausztria már nem tud elénk kerülni. Ha a záró csoportfordulóban a  magyar válogatott nyer Portugália ellen, akkor csoportelső és készülhetünk az E jelű négyesben második helyen záró gárda ellen, amely most Belgium, de lehet akár a svéd válogatott is. Akkor az utazás, és a magyar szurkolók utazása  is június 26-án Toulouse-ban folytatódhat tovább.  

Számunkra persze egy döntetlen sem rossz Portugália ellen, abban az esetben lehet első, lehet második is a válogatott. Ha második, akkor június 27-én Nizzában mérkőzünk meg Wales-szel, Szlovákiával vagy Oroszországgal. Itt a 888-on az Eb előtt erről már írtunk, akkor Szlovákiára számítottunk és erre a variációra. Kiderül, igazunk lesz-e?  

A verség szóba sem jöhet, de azért a 4 pont csoportharmadikként is továbbjutást jelenthet. Amennyiben ez következik be, akkor jöhetnek a címvédő spanyolok, esetleg a németek. Ugyan már! Féljenek ők tőlünk.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére