Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A hajrában fordított Zalaegerszegen a címvédő Fradi

Zelenka Dóra

2019.09.22. 19:34

A címvédő Ferencváros a hajrában két gólt szerezve 2-1-re nyert az újonc Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójából elhalasztott és vasárnap pótolt mérkőzésen.

A találkozó elején a Zalaegerszeg akarata érvényesült, több támadást vezetett, a Ferencváros kissé fáradtnak tűnt az Espanyol vendégeként csütörtökön lejátszott barcelonai Európa-liga-mérkőzést követően. Radó két ziccert is elhibázott az első félórában, igaz az egyiknél lest intett a partjelző. A szünet előtt azonban így is góllá érett a jobban futballozó újonc fölénye Ikoba szép egyéni megmozdulásával. A címvédő enerváltságáról beszédes adat, hogy egyetlen kaput eltaláló lövése sem volt az első félidőben.

Bravúros döntetlent ért el a Fradi Barcelonában

Az esélytelenek nyugalmával léphetett pályára a Ferencváros Barcelonában. A magyar bajnok az Európa-liga H csoportjának 1. fordulójában az Espanyol ellen kezdte meg szereplését a második számú európai kupasorozat főtábláján. A mérkőzés eleje abszolút a Fradié volt, a 6. percben Zsubkov, egy perccel később pedig Isael veszélyeztetett, gól azonban egyik próbálkozásból sem született.


A folytatásra viszont sokkal lendületesebb játékkal érkeztek ki a zöld-fehérek, akik ennek ellenére nem igazán jutottak helyzetig, nem tudták feltörni a hazaiak szervezett védekezését.

A fővárosiak még 11-esből sem tudtak egyenlíteni, mert a bal felső sarkot célzó Varga a keresztlécet találta el. A kezdeti lelkesedés a kimaradt büntető után alábbhagyott, a ZTE még magabiztosabban őrizte az eredményt, és kontrajátékra rendezkedett be.

A hajrában aztán egy vendégszöglet alapjaiban változtatta meg a meccset, ugyanis a csereként beállt Leandro egyenlített, a Ferencváros pedig ettől új erőre kapott, és a hosszabbításban a győzelmet is megszerezte Nguen szép megoldása és a hazai védők határozatlansága eredményeként.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére