Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A foci nem igazságos játék: helyzetek nélkül nyert a Fradi

Pörge Béla

2019.10.19. 21:21

A derbin az Újpest játszott jobban, több helyzete is volt a liláknak, de az összes kimaradt, míg a Fradi a semmiből lőtt egy gólt.

Nem tapogatóztak a csapatok a 227. derbin, egyből a középkezdés után helyzetbe került a Fradi. Ezt követően az Újpest irányította a meccset, de az első húsz percben komoly ziccer egyik oldalon sem volt.

A 23. percben egy szerencsés góllal szerzett vezetést a semmiből az FTC, Civic beadása után Heris nem tisztázott, Boli pedig a kapuba lőtt, 1–0.

A félidő második felében dominált az Újpest, Feczesin kapufát fejelt, Zsótér megpattanó szabadrúgása centikkel ment mellé, a 42. percben pedig egy eladott labda után Simon lőhetett volna gólt, de gyengén találta el a labdát.

Hiába volt veszélyesebb az Újpest, 1–0-ra a Ferencváros vezetett egy félidő után.

A második játékrész ferencvárosi tűzijátékkal kezdődött: nem a pályán, hanem a lelátón, ez elvileg nagy büntetéssel jár majd, de a Fradiról van szó, így semmi sem biztos...

A pályán ugyanaz történt, mint az első félidő végén, az Újpest sokkal többet birtokolta a labdát, de minden helyzetet kihagyott. A mérkőzés hajrájára is úgy érkeztünk meg, hogy az Újpest dominált, de egyszerűen minden helyzet kimaradt. A 70. perc után egyébként egyre többször hallatszott, ahogy a hazai közönség fütyült.

Tipikusan az a meccs volt ez, ahol az a csapat nyert, amelyik nem tudott helyzetbe kerülni, de ugye a focit gólra játsszák, az Újpest pedig képtelen volt betalálni, akármekkora helyzetbe is került.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére