Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Ferencváros felkészülési mérkõzésen döntetlent játszott a belga kupagyõztessel

888.hu

2016.07.06. 20:18

A Ferencváros labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen a belga kupagyőztes Standard Liege együttesét fogadta. Az egészen szórakoztató mérkőzés 0-0-ás végeredményt hozott.

Mivel az összecsapást a Masped Kupa keretin belül játszották le, büntetőkkel dőlt el, hogy melyik csapat a végső győztes. Ebben az FTC bizonyult jobbnak.

Az első félidő kifejezetten jó iramú és változatos volt, amely rengeteg helyzetet hozott mindkét oldalon, csak gólt nem. Olykor kifejezetten tetszetős támadásokat láthattunk, bár egy-egy hiba is belecsúszott a játékba.

A második játékrész a sok cserét követően egy kicsit vagdalkozó volt, erősen megcsappant a színvonal. Összességében biztató volt a Ferencváros teljesítménye, amire szükség is lesz, hisz a mérkőzés alatt derült ki, hogy mégis játszania kell a zöld-fehéreknek a Bajnokok Ligája selejtezőjében, csak nem a kizárt bajnokkal, hanem az albán pontvadászat második helyezettjével, a Partizanival.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKÕZÉS, MASPED-KUPA

FERENCVÁROS–STANDARD LIEGE (belga) 0–0, Büntetőkkel: 6–5

Budapest, Groupama Aréna, 3923 néző. Játékvezető: Berke Balázs

FTC: Dibusz – Dilaver, Nalepa, Hüsing, Leandro – Lovrencsics, Pintér Á., Gera Z., Ramírez  – Böde, Sesták.

2. félidő: Dibusz – Dilaver, Nalepa, Hüsing (Haris, 65.), Ramírez – Radó, Gyömbér, Csukics, Sesták (Csernik, 65.) – Busai, Djuricin. Vezetőedző: Thomas Doll

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére