Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Öngól: saját magát leplezte le Gyurcsány polgármestere

888.hu

2021.03.20. 11:30

Saját csapdájába esett a baloldal.

Szaniszló Sándor, a baloldal XVIII. kerületi polgármestere is igyekezett felnőni Gyurcsány hazugságaihoz, azonban pont az ellenkezőjét érte el: lebuktatta a baloldal oltásellenes kampányát.

Az egész Európai Unióban Magyarországon oltották be a második legtöbb embert, a baloldal ezért minden erejével próbálja akadályozni az oltási programot. Szaniszló Sándor, Pestszentimre DK-s polgármestere nagy igyekezetében akarata ellenére leleplezte Gyurcsány Ferenc és társai oltásellenes stratégiáját. Miután, ahogy azt az Origo elsőként megírta, Szaniszló szinte diadalmasan jelentette be, hogy a kerületben nem sikerült beadni több száz kínai vakcinát, kiderült, hogy minden erejükkel próbálják akadályozni, hogy az emberek beoltassák magukat. Gyurcsány polgármesterének állítását megcáfolva ugyanis tömegével jelentkeztek a kerületiek, hogy ők szívesen beadatnák maguknak a vakcinát, de senki sem kereste őket. Szaniszló kapkodni kezdett, folyamatosan módosítgatta, majd törölte a posztot, azóta pedig a baloldali médiában magyarázkodik, de eközben újabb kínos önleleplezésekbe szalad bele. A baloldal vezető politikusai és propagandamédiájuk pedig a lelepleződés miatti kétségbeesésükben hisztérikusan védeni kezdték polgármesterüket – számolt be az Origo.

Ezután mindenhol kétségbeesetten kezdte védeni Szaniszlót a balodal. Gyurcsány és Karácsony is mosdatni próbálta Szaniszlót.

Azt írta, hogy ha a kormánynak

„csak fele olyan jól menne a tömeges oltás, mint a hazudozás, mára az összes háziállat és szobanövény is be lenne oltva a vírus ellen az egész országban”.

Gyurcsány szobanövényekkel és háziállatokkal viccelődik, miközben naponta vesztik életüket az emberek a járvány miatt.

A polgármester részt vett azon a tájékoztatón még február 14-én, ami után levélben kérte Kásler Miklós emberierőforrás-minisztertől öt fővárosi kerület DK-s polgármestere, hogy az általuk vezetett kerületekben orosz és kínai vakcinával ne oltsanak. A Gyurcsány-párti polgármester akkor arról beszélt, levélben tájékoztatta Káslert, hogy az önkormányzat által fenntartott szakrendelőben kijelölt oltóponton felkészülten várják a vakcinák érkezését, de a miniszter haladéktalan intézkedését kérte, hogy a kerületbe kizárólag az EMA által törzskönyvezett védőoltások kerüljenek. Azaz, valójában az oltás ellen próbált harcolni a DK-s polgármester – írja az Origo.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére