Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lefasisztázta Müller Cecíliát a Soros-blog egyik propagandistája

Filipp Dávid

2020.08.06. 17:30

Müller Cecília már tavasszal is nagyon zavarta a baloldali politikusokat, illetve a baloldali propagandagépezetet, azonban senki nem merészkedett odáig, mint most a 444-es Bede Márton.

Folyamatosan jönnek a hírek Olaszországból, hogy koronavírusos migránsok érkeznek a szigetekre, akik ráadásul ahelyett, hogy a seggükön maradnának a kéthetes karantén lejártáig, még ki is szöknek a befogadótáborokból. Aki azt meri állítani, hogy a koronavírus terjedése és a migráció nem függ össze az vagy tökkelütött vagy egyszerűen hazudik.

Ma Müller Cecília, országos tisztifőorvos Röszkén járt, ahol elmondta, hogy Magyarország közegészségügyi és járványügyi helyzete kiváló, és ezt rendkívüli mértékben veszélyezteti az ellenőrizetlen migráció.

Egészségügyi kockázatot hordoz, ha valaki ellenőrizetlenül, ismeretlen helyről érkezve lép Magyarországra

– mondta.

A migránsokat kibocsátó országok a koronavírus-járvány szempontjából piros besorolásúnak minősülnek. A lakosság védelmében hozott korlátozó intézkedések biztosítják, hogy ezekből az országokból még a magyar állampolgárok is ellenőrzött formában térhessenek haza. Az illegális migránsok megtagadják az együttműködést a hatóságokkal, így az egészségügyi szervekkel is, egészségi állapotuk ismeretlen, nem tudható, hordozzák-e a koronavírust vagy akár mutatnak-e tüneteket.

Belépésük Magyarországra járványgócok kialakulásához vezethetne

– tudatta Müller Cecília.

Maradjunk annyiban, hogy nem kell virológus szakembernek lenni, hogy az elhangzottakat fel tudjuk fogni.

Erre jön Bede „az a baj, hogy tovább mennek” Márton, a Soros-féle 444.hu migránssimogató propagandistája, aki olyan bátor ember, hogy egyenesen lefasisztázta a tisztifőorvost, válogatott beszólásokkal tarkítva.

Remélem senkit nem lep meg, hogy a nyunyókás nagymutter valójában a szó legszorosabb értelmében fasiszta

– írta Bede a Facebook-oldalán.

Remélem senkit nem lep meg, hogy a nyunyókás nagymutter valójában a szó legszorosabb értelmében fasiszta.

Posted by Bede Márton on Thursday, August 6, 2020

 

Tudni kell, hogy ha van ember ma Magyarországon, aki a nyitott határok megveszekedett híve, az egyértelműen Bede.

Miért?

Mert mindenről a határok eltörlése jut eszébe.

Tavasszal, amikor a koronavírus ezresével szedte az áldozatait, és naponta több tízezren fertőződtek meg, Bedének egy véleménycikkben sikerült kiakadni azon, hogy

„szolidaritás helyett minden európai ország az elzárkózást választotta, nemcsak egymás segítésétől, hanem a szó fizikai értelmében is”.

Bedét láthatóan hidegen hagyta az az aprócska tény, hogy minden egyes szakértő egybehangzóan állítja, hogy a határzár és az emberek fizikai mozgásának korlátozása csökkenti a megbetegedések kockázatát. Persze, hogy a 444-es szerzőt ez nem érdekli, ugyanis jó Soros katonához híven a nyílt társadalomban és a nyitott határokban hisz. Emlékezzünk vissza nyugodtan, a nyitott határ lett volna a helyes lépés a migránsválságra is, ahogy azt Bede 2015-ben a hatalmas karriert befutó „Az a baj, hogy továbbmennek” című cikkében megírta.

De tudjuk, nem számít, hogy emberek élete a tét, csak a libsi ideológia nehogy sérüljön.

Mert az szent és sérthetetlen. Legalábbis szerintük.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére