Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Korózs rémtettei a legjobb üzenet azoknak, aki nem akarnak a szocikra szavazni

Horváth K. József

2020.11.11. 21:00

Ritka az olyan vastag arcbőrű ember a baloldalon, mint Korózs Lajos, MSZP-s képviselő, aki valamiért ezt a gyurcsányi rinocéroszbőrrel vetekedő adottságát korábban nem villogtatta ennyire. Na jó, nem ritka. Valóban sokan hajtanak ebben a versenyben az elsőségre.

Hogy Korózs miért szállt be a ringbe, Isten tudja? Talán olyan rosszul áll a szénája, hogy még a legvisszataszítóbb hazugságokat, illetve józan emberhez méltatlan hírhamisításokat is képes fölvállalni csak azért, hogy jobban feküdjön a pártvezetésnél? Vagy egyszerűen ő soha nem volt józan ember, csak jól titkolta?

Köztünk szólva azért megéri a pénzét az a pártvezetés, ahol egy videóval saját képviselőjük nem a járvány elleni védekezésre buzdítja az ellenzéki politikusokat, hanem a kormány elleni gyűlöletre. Hogy elvegye a hitét a vírussal fertőzötteknek attól, hogy bízzanak az egészségügyi ellátásban. Azt sugallva, hogy féljenek tőle, mert a kamuvideóban a Korózsnak nyilatkozó nő, szerint, aki soha nem volt mentős, se ápoló 10-ből 9 fertőzött, akit a kórházból kitettek, kezei között lelte halálát.

Ha hozzávesszük, hogy Korózs az első nagy álhírterjesztő disznósága után nem sokkal újabb remekművel jelentkezett, akkor végképp nem találunk szavakat a politikus magatartására.

Most egy 2016-os halálozási statisztikát hamisított meg, hogy alaptalanul riogassa és becsapja az embereket. (Ennek részleteit a mellékelt kép mutatja) Azon rajta van a Momentum bruttó 865 ezer forintért szakértő Ceglédi Zoltán „független” liberális politikai elemzőnek a megjegyzése, aki jószándékúan azt tanácsolja Korózsnak, hogy vegye le posztot, mert baj lehet belőle. Korózs le is vette, de már későn. Az internet nem felejt, ezért lehet továbbra is ország-világ számára dokumentálni a szocialista politikus eléggé el nem ítélhető magatartást.

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője nem véletlenül hangsúlyozta Facebookján és a Kossuth rádióban ma reggel, hogy „egy világjárvány közepén teljesen elfogadhatatlan, hogy egy ilyen felelőtlen ember vezesse a parlament egészségüggyel foglalkozó bizottságát. Ezért nyomatékosan megkérem a baloldali pártokat, haladéktalanul hívják vissza Korózs Lajost, és jelöljenek új elnököt a helyére! Távozása elkerülhetetlen, ezért ha kell, ennek akár a parlament többsége fog érvényt szerezni!”

Emlékeznek, Woody Allen leghíresebb filmjében, az Annie Hallban mondta: „Sose szeretnék olyan klubhoz tartozni, amelyik elfogadna engem tagnak.” Látható, Korózs ezt az MSZP-vel kapcsolatban nagyon másképpen gondolja. Az ATV-nek adott nyilatkozatában ugyanis leszögezte, nem fog lemondani bizottsági elnöki tisztéről. Kérdés, hogy a szocialisták hogyan gondolkoznak Korózs Lajosról. Ők vajon szeretnének-e olyan klubba tartozni, amely Korózst a parlament népjóléti bizottságának elnöki székébe jelölte?

Bárhogy is végződik ez a rémhírterjesztői ámokfutás, a tény az tény marad: ezek után a szocialista klub egyik tagja sem lehet büszke magára és a másikra. S akkor nagyon finoman fogalmaztunk.

Öröm az ürömben, hogy ez a minősíthetetlen magatartás baromi jó üzenet lesz a választóknak 2022-re. Azoknak elsősorban, akik még véletlenül se akarnak az MSZP-re szavazni. Ha egyálltalán akkor még versenyképesek lesznek a szocialisták a választásokon.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére