Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bevált a baloldali koalíció oltásellenes propagandája

888.hu

2021.03.31. 16:55

Az ellenzéki összefogás dilettáns oltásellenes kommunikációja miatt egyre többen utasítják vissza a kínai, illetve az orosz vakcinákat.

 

Az egyik DK-s vezetésű budapesti kerület rendelőjében dolgozó szakember szerint mióta az ellenzék Szaniszló Sándor közreműködésével rombolja a keleti, illetve az orosz vakcinák iránti bizalmat,

egyre kevesebben akarják felvenni a rendelkezésre álló oltásokat, legyen szó akár a Sinopharm oltóanyagáról, akár a Szputnyik V-ről”.

 

A visszautasítás indoka egyszerű: hallották a tévében, olvasták a Facebookon, hogy Gyurcsány Ferenc szerint nem jó a kínai/orosz vakcina.

A rendelkezésre álló öt oltóanyag közül minimum háromtól teljesen elzárkóznak.

Mivel az AstraZeneca-vakcina mellékhatásaival kapcsolatban merültek fel kétségek, ez még érthető is lenne, de a másik két oltóanyagról egyelőre még maguk az ellenzők sem tudnak rosszat mondani.

Ennek ellenére a szakember szerint jellemzően mindenki csak Pfizert akar. Lerázzák az orvost, hogy majd csak akkor keresse fel őket, ha Pfizerrel tud szolgálni.

Az idős korosztály nemcsak a legveszélyeztetettebb, de egyben a legbefolyásolhatóbb is. Az ellenzék oltásellenes kommunikációja azon túl, hogy veszélyt jelent minden Magyarországon élő ember számára, valódi veszélybe sodorja az így megvezetett időseket.

Mi sem támasztja ezt alá jobban, mint hogy azon páciensek közül, akik februárban a Gyurcsány-koalíció hatására elutasították a számukra felajánlott kínai Sinopharm-vakcinát,

most sokan középsúlyos, súlyos állapotban fekszenek valamelyik kórházban.

 

A probléma többrétű. Azzal, hogy visszautasítják a számukra felajánlott oltást, veszélyeztetik a saját életüket, és elveszik másoktól a lehetőséget, akik viszont gondolkodás nélkül felvennék a kínai vagy az orosz oltások valamelyikét.

A lapunknak név nélkül nyilatkozó szakember szerint

napról napra nagyobb a feszültség a rendelőkben”.

Egyre gyakrabban találkoznak elutasítással, miközben látják, hogy mennyire agresszív a koronavírus brit mutációja.

Akik nem fogadják el a vakcinát, az elutasítás indokaként rendre az ellenzék valamely képviselőjének oltásellenes nyilatkozatát idézik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére