Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hollik István: Mutassuk meg az ellenzéknek, hogy mi vagyunk többen. Szavazzunk a Fideszre!

Vincze Viktor Attila

2018.04.08. 11:37

A Fidesz-KDNP képviselõjelöltje, Hollik István a 888.hu megkeresésére azt mondta, hogy a budapesti egyes számú választókerületben remélhetõleg a fideszes szavazók aktivitása miatt magas a részvételi arány. Hollik István arra kérte ugyanakkor a kormánypárt támogatóit, hogy mindenképpen menjenek el szavazni, hogy az ország legerõsebb ellenzéki összefogásával szemben is megmutathassák, hogy õk vannak többségben.

888.hu: Mit tapasztalt, amikor leadta a szavazatát a választókerületében?

Hollik István: Én a családommal már voltam szavazni az első kerületben, és mindent rendben találtam a szavazókörünkben és nem kaptunk semmilyen problémáról visszajelzést a szavazóköri biztosainktól sem. A részvételi arány az magas, ami remélem, hogy annak köszönhető, hogy a mi szavazóink és támogatóink fontosnak gondolják a voksoláson való részvételt.

888.hu: Az ön választókerületében áll az országban a legkevesebb balliberális ellenzéki jelölt az egyetlen kormánypárti jelölttel szemben. Miért fontos a jobboldali szavazók részvétele a mai szavazáson?

Hollik István: Akik még nem mentek el szavazni, azoknak arra hívnám fel a figyelmét, hogy legalább két fontos okból kifolyólag is nagyon sokat számít a szavazatuk. Egyrészt azért is fontos a szavazáson való részvétel, mert a mi választókörzetünk, az egyes választókerület az egy olyan szimbolikus választókerület, amely a sajtóban is a legtöbbet szereplő voksolási helyszínnek számít az egész országban. Itt van az egyik legnagyobb ellenzéki összefogás és a kampány során a mi választókerületünkről beszéltek az országban a legtöbbet. Ezért nagyon fontos, hogy mi jobboldaliak egy erős és határozott választ adjunk az ellenzéki pártok jelöltjeinek visszaléptetései révén létrejött erős ellenzéki választási összefogásra. Mutassuk meg, hogy itt mi vagyunk többen!

Ne kockáztassunk, védjük meg az eddig elért eredményeket és őrizzük meg Budapest történelmi belvárosát olyannak, mint amilyennek szeretjük."

Másrészt ugyanakkor azt is látni kell, hogy a Belváros, a Várnegyed és a belső Ferencváros és a Palotanegyed nagyon sokat fejlődött. A történelmi budapesti belváros így méltóvá vált egy világváros belvárosi létéhez. Azt is mondhatjuk, hogy visszanyerte a régi fényét. A belváros ma pezsgő, de ugyanakkor biztonságos és nagyon fontos, hogy olyannak őrizzük meg, mint amilyen most. Ha az ellenzék kerül hatalomra, akkor ez meg fog változni. Ezért arra biztatok mindenkit, hogy ne kockáztassunk, védjük meg az eddig elért eredményeket és őrizzük meg Budapest történelmi belvárosát olyannak, mint amilyennek szeretjük.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére