Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az USA európai parancsnoka a 888-nak: nagyon fontos az országok védelme

Nagy Gábor

2017.06.02. 19:28

Tod D. Wolters vezérezredes, az Amerikai Egyesült Államok légierejének európai parancsnoka exkluzív interjút adott a 888-nak.

Ahogy arról már korábban írtunk, május 22. és június 9. között tartják a Magyar Honvédség idei, legnagyobb volumenű légierős gyakorlatát, a 2017-es Load Diffusert, melynek központi állomáshelye a Magyar Honvédség kecskeméti bázisa.

A pénteki napon Tod D. Wolters vezérezredes, az Amerikai Egyesült Államok légierejének európai parancsnoka is kilátogatott a Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisra, ahol is exkluzív interjút adott a 888-nak.

888.hu: Mi a véleménye a magyar katonákról és a honvédségről?

Wolters vezérezredes: Stabilak és erősek. Napról napra egyre keményebben dolgozunk együtt. És mint látjuk, itt a Load Diffuser 2017-en is kiváló a felek közötti együttműködés. Nagyszerű hadgyakorlatokat próbálhatunk itt ki.

888.hu: Mi a véleménye a magyar és általában a szuverén nemzetek határvédelméről? Hazánkat manapság igen sok kritika éri emiatt.

Wolters vezérezredes: Mindannyian nagyon keményen dolgozunk azért, hogy javítsuk országaink védelmét. És az a hat nemzet, amely képviselteti magát a Load Diffuseren egyetért abban, sőt bizonyítja is, hogy együtt tudunk működni, és hogy együtt tudjuk fejleszteni a képességeinket. Ez mindannyiunk számára fontos.

888.hu: Köszönjük!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére