Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: elon musk

Elon Muskot transzfóbiával vádolják

„A Netflix a háború végére vár, hogy filmet készítsen egy fekete ukrán srácról, aki beleszeret egy transznemű katonába” – tweetelte korábban Musk, ami természetesen felháborodást váltott ki a transz közösségben.

Elon Musk visszavonja Donald Trump letiltását a Twitterről

Musk erről a Financial Times című brit lap autók jövőjéről szóló konferenciáján videóösszeköttetés útján beszélt.

Elon Musk szerint most már ő is „rejtélyes módon eltűnhet”, miután megfenyegette őt egy orosz tisztviselő

„Elon Musk részt vesz az ukrajnai fasiszta erők katonai kommunikációs eszközökkel való ellátásában. És ezért, Elon, felnőttként felelősségre fognak vonni – bármennyire is játszod a hülyét” – áll az üzenetben.

Civil szervezetek támadják Elon Muskot a Twitter felvásárlása miatt

Több tucat progresszív-baloldali civil és érdekvédelmi szervezet adta nevét ahhoz a nyílt levélhez, amelyben arra szólítják fel a hirdetőket, hogy bojkottálják a Twittert, ha Elon Musk sikerre viszi azt a törekvését, hogy visszaállítsa a Twitter alapítói elkötelezettségét a szólásszabadság mellett.

Elon Musk kivizsgálná, ki finanszírozza a Twitter bojkottálásra felszólító szervezeteket

Elon Musk, a Twitter mikroblog-szolgáltató új tulajdonosa a közösségi médiaplatformon amerikai idő szerint kedd este közzétett bejegyzésében úgy fogalmazott, utánajárna, ki finanszírozza azokat a civil szervezeteket, amelyek több nagynevű amerikai céget is a Twitter bojkottálására szólítottak fel.

Vége a progresszív véleményhegemóniának a Twitteren

Vége a progresszív véleményhegemóniának a Twitteren

Néhány nappal ezelőtt hivatalossá vált, hogy Elon Musk 44 milliárd dollárért megvásárolja a Twittert, ami a progresszívok berkeiben komoly felháborodást eredményezett. A progresszív napirend képviselői most veszélyben látják véleményhegemóniájukat azáltal, hogy a platform új tulajdonosa az önkényes, konzervatívokat kirekesztő véleménydiktatúra helyett valódi szólásszabadságot hirdet meg.

Vissza az oldal tetejére