Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: 2017-es franciaországi elnökválasztás

Alain Juppé nem lesz elnökjelölt

A korábbi miniszter, Alain Juppé a francia sajtóban hétfõn megerõsítette: Fillon botránya ellenére sem indul az elnökválasztáson.

Fillon nem adja fel

Francois Fillon akkor sem lép vissza az elnökjelöltségtõl, ha eljárás indul ellene.

Elszigetelõdik Németország?

A közeljövõ legnagyobb kérdése, hogy mi lesz a francia választás után, amikor Merkel mama véglegesen egyedül marad politikájával és egész világképével. Amennyiben nem változtat nagyon gyorsan, egy teljesen elszigetelt Németország kormányozza majd az EU-t az összes többi tagállammal szemben, ami csak tovább fokozza az eddig is meglehetõsen bizarr EU-n belüli viszonyokat.

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott Manuel Valls támadója

Három hónap felfüggesztett börtönbüntetésre és 105 óra közmunkára ítélte gyorsított eljárásban szerdán egy francia bíróság azt a férfit, aki elõzõ nap megpróbálta megpofozni Manuel Valls volt kormányfõt, a baloldali elõválasztás egyik jelöltjét egy kampányrendezvényen a nyugat-franciaországi Bretagne régió Lamballe településén

Trump gyõzelme miatt már most szanaszét aggódják magukat a francia politikusok

A republikánus párti jelölt gyõzelme az amerikai elnökválasztáson figyelmeztetés arra, hogy Marine Le Pen, a Nemzeti Front elnöke is megnyerheti jövõ májusban a francia elnökválasztást.

Vissza az oldal tetejére