Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már Vukot is cenzúrázza a Facebook

Horváth József György

2018.09.17. 19:22

Újabb válogatás olvasóink letiltott tartalmaiból, valamint egy nyomasztó történet a cenzúragépezet ámokfutásáról.

Tisztelt Szerkesztőség!

Az alábbi szöveg miatt tiltottak le 30 napra:

"svéd=hülye"

Üdvözlettel: Mária

"Kedves Szerkesztőség!

Nekem egy kiposztolt képemet szedték le, gyűlöletbeszédért. Most tessenek megkapaszkodni! A képen a következő volt látható: a "felnőtt" Vuk a családjával és a következő szöveg volt a képen olvasható:

A család a legfontosabb!"

Cukorhegyi és csicskásai ezt minősítették gyűlöletbeszédnek.

Üdvözlettel:

Zsolt"

"Tisztelt szerkesztőség!

Szakács István vagyok, ötgyermekes győri családapa. Én is folyamatosan kapom a tiltásokat. 3 profilom van e végett. A választáskor két profilom gyakorlatilag folyamatosan kapta a tiltást. Több évvel korábbi kommentemet kaparták elő a cenzúra királyai. Volt olyan, hogy csak azért kaptam tiltást, mert azt írtam "ez a libsi demokrácia"!

Hálás vagyok a kormánynak, azért, amit a családosokért tett, ezért küzdök a Facebookon értük. Ez viszont a Facebook liberális hóhérjai szerint bűn. Burkoltan sem lehet fogalmazni, mert azt is szűrik. Legutóbb Niedermüller Petike a Mandineren megjelent videója alá kommenteltem, ami miatt kaptam 30 napot.

 Üdvözlettel,

 Szakács István"

"Tisztelt Szerkesztőség!

Én már saját névvel regisztrálni sem tudok a Facebookra. Ha megpróbálom első blokkolásra telefonszámot kérnek amire küldenek egy SMS-kódot. A második lépés, hogy fényképet kérnek rólam. Ezt minimum 2 napig ellenőrzik addig nem engednek be a profilomba, majd törlik a profilom. Sokszor próbálkoztam. és mindig ugyanez történik. Most 30 napra ezért tiltották a profilomat. Ezért a kiírásért ezzel a cikkel kapcsolatban.

Tisztelettel,

Bea"

"Tisztelt szerkesztőség!

Ezért a képért, mint "elsőbálos" csak egy nap tiltás volt.

Sok sikert fiúk, remélem lesz valami eredménye ennek a felhívásnak!

Üdv. Selmeczi Gy."

"Kedves 888!

Az alábbi ártalmatlan fejtörőért 30 napot kaptam. Máig nem értem miért.

Üdv,

Laci"

És a végére egy nyomasztó történet:

"Tisztelt Szerkesztőség!

Egy friss, 1 éves  konzervatív hírportál tulajdonosa és főszerkesztője is vagyok egyben. A hírportál nevét nem írnám le, mert rögtön jönnének az újabb jelentgetések, de a történet egészen elképesztő. Az áprilisi választások előtt, már 2017 novemberétől elkezdték a privát Facebook profilomat 30 napokra tiltogatni, amely egészen odáig fajult, hogy már a személyi igazolványos (!!) igazolás sem volt elegendő a fiókom megmentésére, így pedig képtelen voltam kezelni a hírportál Facebook-oldalát.

A fiókomat tehát véglegesen törölték. Újat regisztráltam, amit egy hét múlva újra töröltek, és az újabb és újabb regisztrációkat már a végén aznap ellenőrizték, majd törölték, vagy inaktiválták. Összesen 11 db fiókomat törölték a választásokig. A mai napig trükkökkel és kölcsön Facebook-fiókokkal tudom működtetni az oldalamat, saját privát Facebook-fiókom már egy sincs. Minden jel arra utal, hogy a Facebook figyeli a korábbi, törölt fiókokkal a jelszó azonosságot, ha ugyanazt adja meg az ember, rögtön jön az ellenőrzés, majd a végén a tiltás. De a régi profilképeket is figyeli, mert ha a korábbiakkal azonosságot talál a Facebook, azonnal tiltja az új profilt is. Figyeli a számítógép hálózati kártyájának MAC-adressét is, a VPN-es IP-elrejtés a Facebook ellen nem ér semmit! A megoldás egy kölcsönfiók volt és egy új hálózati kártya megvásárlása. Pont a választási kampány alatt cenzúráztak minket rendszeresen, ami véleményem szerint nem más, mint teljes véleményterror.

Üdvözlettel, SDA"

Leírtál egy szót, ami a Facebook Istene szerint tilos? Gondoltál valamire, amire Neked amiatt, mert jobbos vagy, nem lett volna szabad? Kimondtad az igazságot? Nyomodban jár a gondolatrendőrség? Akkor nálunk a helyed! Küldd el a letiltott cikkedet, képedet, videódat új rovatunkba – a Censored vár téged. Hadd lássa csak mindenki, hogy miért büntet téged a píszíszeku. Csatlakozz a lázadókhoz!
A szerkesztoseg@888.hu címre várjuk leveleiteket, CENSORED tárgymegjelöléssel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére